Sayfa 17/169 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Altın vurus v

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dolar konusundaki tahmininize takıldım, tahmin dediğiniz için neye dayandırdığınızı sormayacağım ama doların 2.5 liraya düşmesi şu anki seviyeden %30 değer kaybı demek. Öncelikle ben bu düzeyde bir düşüşü yapabilecek gücümüz olduğuna inanmıyorum, ikincisi böyle bir gücümüz varsa bile doların bu kadar düşmesine izin verilmez, ihracat çöker ithalat patlar borsadaki yabancı sermaye kaçar işgücü pahalandığı için yatırıma kimse gelmez vb kısacası ekonomiye faydadan çok zararı olabilir. Döviz kuru borsa gibi değil ekonominin pek çok alanına etki ettiğinden büyük yükseliş de büyük düşüş de tahribat yaratır.
    Olur da dolar biraz daha düşer ve asıl yükselecek algısı kırılırsa zaten MB ilk iş kaybettiği rezervleri için doları toplamaya başlayacaktır.
    dolara 1994 den itibaren logaritmik bakarsanız, zirveden itibaren şu anda 4,2-4,6 tl yi görebilecegini görürsünüz. ancak 1994 gördüğü zirveden dönüp de oluşturdugu 1,40 destekten bakarsanız dolar zirveyi görmüştür ve önümüzdeki 3 yılda, eger düşüş trendine girerse, 2,30 a kadar gelme ihtimali kuvvetle muhtemeldir. ancak böyle bir seneryoda borsanın öyle çok abartılı çıkamayacagını düşünenlerdenim

2.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Bu arada Nasrullah Bey'in kitabinin adi: "Borsanin Krali (veya Borsacilar Krali)" ymis. Ya Hocam, adam borsada batmis zaten, batmis batmis, sermayeyi sifirlamis, elindekini avucundakini kaybetmis. Neyin kralindan bahsediyorsunuz Haci!?!?!?

Hayattaki hatalarimizdan, hatta baskalarinin hatalarindan da ders cikaralim, herkesten birseyler ogrenelim, Amenna, akli basinda kimse buna itiraz etmez ki. Zaten kendisini de Twitter'da takip ediyorum, yazdiklarini okuyorum, arada istifade etmeye de calisiyorum... Ama yancilarinin ve avanelerinin olaya kutsallik katip, zorla kitap pazarlama muhabbetine girmeleri bana itici geliyor...

Adam BORSA KRALI, ama sermayeyi borsada sifirlamis....Yapmayin Allahaskina, insanlara deger vermek icin illa da sifirlamalarini yada olmelerini beklemeyin. Hayatta nice cevherler vardir, ama degerini nedense hep dibe vurduktan sonra yada kaybettinten sonra anlariz biz.

Vefasizlik ve kadir-kiymet bilememe, maalesef atasporu oldu bizde son zamanlarda....

Nasrullah Bey'e de selamlar, sevgiler bu vesileyle....Insallah kitap vesilesiyle bir nebze rahatlar...

freesky
    Öyle deme freesky,
    Bir dönem uluslararası şirketlerde trend, şirket batırmış CEO'ları başa getirmek yönünde idi

3.  Alıntı Originally Posted by StratechTRADE Yazıyı Oku
    Öyle deme freesky,
    Bir dönem uluslararası şirketlerde trend, şirket batırmış CEO'ları başa getirmek yönünde idi
    Burada ki üstatların borsada oldugu dönemlerde ben de borsadaydım. (1990 yılından beri) valla ne yalan söyleyeyim şans mı kısmet mi ya da mevlamın kapıdan pencereden göndermesi mi ben hep kazanan tarafta oldum hep diyi yorum çünkü 1994 krizinde n hemen önce inşaata girmek için tüm hisseleri sattım arsa baglantısının sözlemesi aşamasında kriz patladı ben o zmanın modası icabı ben mark daydım. 2000-2008 krizlerinde ise, bilerek ve isteyerek çoook kar ettiğim için yeter demesini bildiğim için paçayı kurtardım. yaklaşı son bir yıldır da sürekli alım tarfındayım. düşüşün elbet bir çıkışı olacaktır. dolar bazlı birçok hisse diplerde sürünüyor. dolar bazlı eski zirvelerinin yarına ulaşsalar ne %200 kazanmış olurum bu yeterlidir

4. aracı kurumun biri karşılıksız tahvil satıp borsadan
    hisse almış uyanan devlet mallara çökmüş kurum
    haliyle batmış şimdide kıralcılık oynuyor hayret

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by StratechTRADE Yazıyı Oku
    Başka kimler vardı eskilerden?
    .
    Buralardalar mı hala acep?
    Aklınıza gelmeyen daha onlarcası vardı...

Ama "O güzel insanlar, o güzel atlara binip gittiler." demek hiç de yanlış olmaz...

Kimsi var ama yazmıyor, kimisi azıcık yazıyor... Kimisi de hiç yok.....

6. Sayın Bıkmışbroker;

THYAO'da golden cross gerçekleşti..
    Golden vuruş için uygun bir hisse midir sizce..

7. Sn. Tumer1962 vardı eskilerden, forumda daha iyisini gormedim teknik analizde, insanligi kibarlığı şaheserdi. Resmen bir okuldu, Emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Sn. Tumer1962 vardı eskilerden, forumda daha iyisini gormedim teknik analizde, insanligi kibarlığı şaheserdi. Resmen bir okuldu, Emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler.
    Aynen öyle Tümer hoca teknik analizde bence bir numaraydı,hala onun grafikleriyle takip ettiğim hisseler var.

Sayfa 17/169 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •