Sayfa 456/964 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hissenin bu rakamlarda olmasını şirketin istediği artık kesin ama neden bu rakamlar özellikle seçildi? Bizim bilmediğimiz hesapları olduğu bu hesabın görülmeden hisseyi bırakmayacakları belli oldu bu işide s.s. verdiler herhalde oda ky. dalgasını geçiyor. İnternet ve bürüt takas yasağının kalkmaması da işlerine geliyor bu yüzden ben bu yasakların kısa zamanda kalkacağını düşünmüyorum bu adamların parası da var isteseler borçlarının büyük bir kısmını kapatırlar dertleri ky de olamaz herhalde var bunların başka bir derdi görücez bakalım.

Bu arada MMCAS kaçlara geldi istedilermi hisse gidiyor.

3. http://www.hurriyet.com.tr/bimeksten...rmulu-40700075
    çözüm isteyen herzaman bulur,bakın bimeks ,yeterki istesin, bunlar milletin ahını ala ala işleride rast gitmiyor galiba, bir diğer konuda para meselesi, evet mutlaka vardır paraları, ama kimseye vermek istemiyorlar, başkalarından borç almışlar borçlarını ödemiyorlar, Türk toplumunda borcunu ödememek namussuzlukla adlandırılır,

4.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    http://www.hurriyet.com.tr/bimeksten...rmulu-40700075
    çözüm isteyen herzaman bulur,bakın bimeks ,yeterki istesin, bunlar milletin ahını ala ala işleride rast gitmiyor galiba, bir diğer konuda para meselesi, evet mutlaka vardır paraları, ama kimseye vermek istemiyorlar, başkalarından borç almışlar borçlarını ödemiyorlar, Türk toplumunda borcunu ödememek namussuzlukla adlandırılır,
    Bmeks i tebrik ediyorum. Darısı Kervn ın başına.

5. Benim düşünceme göre aynı bimeks gibi bu şirkette kurtulacak.
    En azından hamle yapacaklar. Bize gereken sabırlı olmak. 12 aylık bilançoya ne kaldı.
    Denetçi görüşü bakalım ne olacak. En azından bilanço açıklanana kadar sabır arkadaşlar.

6. Elbet sıra bize de gelecek öyle ya da böyle primlenecek. Almak için sıraya girecekler

7.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Elbet sıra bize de gelecek öyle ya da böyle primlenecek. Almak için sıraya girecekler
    Daha düne kadar batık denen Bmeks bile şu anda tavan fiyatından alışta milyon lotlar nasıl bekliyorsa zamanı geldiğinde aynen dediğiniz gibi Bmeksin kaç katı değerde olan KERVANSARAY HOLDİNG Hisselerinede milyon milyon lot alışlar girilecek.Ve görülmemiş değerde öyle yada böyle primlenecek. Ama o vakitin ne vakit olduğunu şimdi tam bilemiyoruz.

8. Bilsek ne zaman cikacagini? Belkide nedeo bile bilmiyodur ah nedeo ah

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 456/964 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •