Banada oyle geliyor.
Macdin durumu iyi aslinda. 5.20 yakabilir. Yada kisa zirvenim yani 5.30 asip bir ustunde tepe yapip mesela 5.50 deyip dusebilir.
Gunluk macdin boyu orada biter.
Ben yaklasik 2 yildir hic rsi kullanmiyorum. Butin uyumsuzluklari trend donuslerini daha iyi yakaladim bu surecte.
Rsi kullanmamayi tavsiye ederim.
Sadece macd ma volume bazende bolinger.
Ama sadece macd yeterli. Macd ile ilgili kitap bile yazabilirim. Ama rsi cok farkli. Cok yaniltiyor.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sacrosanct üstadım SKBNK ın gyo adı altında şirket kurmayla ilgili sanırım bir haberi vardı birde genel kurula çinli bir bankanın gözlem amaçlı katıldığı falan söyleniyor sizin bi ara SKBNK İLE İLGİLİ yorumunuz vardı takibinizdemidir
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam teknik bilginize diyecek sözümüz yok.
Karel de efsane bilanço ancak faliyet karında olabilir. Yaklaşık 15 milyon tl kur zararı yazacak bu çeyrek.
Bu zarara rağmen efsane kar biraz zor gibi.
Tabi diğer taraftan geçen sene de 1.8 lerden gidecek dediğiniz de bilanço benim dediğim gibi düşük geldi ancak hisse sizin dediğiniz gibi baya iyi gitti.
Yine 10 tl olacak derseniz gidebilir benim itirazım efsane kara. 2018 ilk çeyrekte gelebilir efsane kar[emoji6]
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftaya bangalar ralli atarmı üstad![]()
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
kağıt 1,70 lerdeydi. 1,60 lara falan düşüyor.
Ama her gün rüyama giriyor. deli gibi. hiç unutmam.
bora yaşar diye bir tip var topicte. yok bu dolar böle olursa 1,10 dan alıcıyım demeler, bilanço kalemlerini göstermekler falan.
bide sağlam bilançocu adam. işte dolar 10 kuruş gittimi 10 m zarar yazacak demeler. Ulan dolar 1 lira gitti 100 m zararmı yazdı şirket. Yani demem oki hepsi hikaye. Ciro trend şeklinde artsın, esas faliyet trendi devam etsin hatta bu ihalelerden dolayı biraz daha artacak bana göre. her türlü kefilim. Bana göre bu aldığı işlerden dolayı karel 2 yıllık bilançoları ile domine olur. Yani 1,5 - 2 yıl daha bilançolar ışıltılı olacak diyebilirim. arada 1-2 tanesinde tökezleme çıkar ama genelde domine eder.
He piyasa beğenir beğenmez onun bilemem işte ondada teknik diyorum. Teknik olarak 6,60 üzerinde olursa ve bilançoda ivme sürerse zaten aşırı alımda olduğu için fiyat ivme kazanır diyorum.
yani bilanço geldiğinde fiyatın indikatörlerin nerede olduğu önemli.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri