Emlakçıyla galericiye düşürmesin Allah sevdiği kulunu oy oy....
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Emlakçıyla galericiye düşürmesin Allah sevdiği kulunu oy oy....
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Bi de otobüs terminallerindeki çığırtkanlara...
Bıraksan istanbuldan izmire, ankara aktarmalı gönderirler...😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni düzenleme emlakçıyı zorunlu tutuyormuş.Mecbur muyuz arkadaş emlakçıyla iş yapmaya?
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Siz böyle söyleyince,1992 yılında ilk aldığım araba geldi aklıma..O yıllarda temiz araç zor,bizde emekli meslektaşımız olan bir galerici abimize gittik,meslektaş olduğumuz için rahatız
Bandırma dan Bursa ya götürdü bizi,bir Fransız reno 9 aldık,iş parayı ödemeye geldi,orada satan 52 milyon gibi birşey demişti,52 ye alıyorsun var biraz hata diye galerici abimize ben de duymuştum,araba bana 65 e maloldu
arabanın sağlam bir yeri de yokmuş..ne kazandım? tecrübe..galerici bir de meslektaşsa yanına bile uğramam....
Ülkede işsizlik had safhada olunca iş yaratmak için '' iş yaratıcılığı '' mesleği icat ettiler. Yakında tüm düğünler, mevlütler ve hatta gösteriler artık mutlaka resmi organizatörlerce yapılacaktır derlerse şaşırmam. Seviyorum bu siyasileri !! adamlar halk için halka oluyorlar.
NOTER örneğini neden verdim? Ülkede nadir olarak iyi çalışan örneklerden birisi.
Hatta ikinci benzer şaibesiz bir kurum bulamazsın.
NOTER gibi olacaksa Emlakçıya komisyon vermek hiç gözüme gelmez. En azından sektör regule olur. Aldatmaca Hilekarlık ve Sahtekarlık azalır.
Fiyatlama ve Ekespertiz adam gibi doğru yapılır. Ayıplar net olarak söylenir. Para NOTER in kasasına emanet edilir. İşlem gittiğinde NOTER den transfer olur.
Gerçekten Emlak sektöründe NOTER benzeri ama şimdiki NOTER ler kalitesinde çalışacak ahlaklı dürüst güvenilir bir mekanizma ve aracı ihtiyacı var.
Son düzenleme : sadecegrafik; 08-01-2018 saat: 21:28.
Yer İmleri