Cuma günkü Moody's raporundan:
Turkey's External Vulnerability Indicator remains elevated at an estimated 202% in 2017, well above the 50% level seen in most of Turkey's emerging market peers.
Türkiyenin dış şoklara karşı dayanıklılığı emsallerinden %50 daha azmış..
Almanya AB kapısını Türkiye`ye kapattı
Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, ``Türkiye, AB üyeliğine hiçbir zaman olmadığı kadar uzak`` dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/a...patti-1743015/
İsabet olmuş resmi dile dökülmesi, artık AB hikayeside yok bunların arkasında , şimdi görelim ekonomide` ki hünerlerini ... Neyse ben zaten sağlam yerdeyim , en azından şimdilik, dolarcıklarımla güvende, her koyun kendi bacağından asılacak, para bulamayan eldeki betonları satsın tabi satabilirse , satamayan ? Aşrı aşrı memleketlerden aldıkları Dolar borçlarla yüksek yüksek tepelere ev kurarken düşüneceklerdi dimi !... Olmadı betonlarını yesinler , tırıs gelir tırıs gider.
Zaten hiç bir zaman AB niyetleri yoktu..
Futbolcu adlı ak trol o konuyu bloglamış..
Merkezden onaylı...
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yine insafli davranmiş. .ben olsam %20 den fazla vermezdim. .şu anda kısa vade 97 milyar uzun vade 510 milyar dolar dış borç var. ..rezerv ise tüm bankalarla birlikte 103 milyar dolar... borcun büyük çoğunluğu özel sektöre ait. .Devletin borcu onlara göre bayağı az.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sendikasyon kredilerini bankalar beleş alıyor gibi aldılar. .malesef
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri