Sayfa 810/997 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Şimdi 89 yaşında olan babam şekerden , şeker gibi gece gündüz %14,50 faiz alıyor. Sonuçta vatandaşlık hakkını kullanıyor.
    Çok taktir ettim babanızın memura davranışını. Bravo .
    Saygı ile ellerinden öperim.

2. Vakıfbank ın maaş müşterilerine yansıttığı ekstra ücretlere ek olarak mevduatı dolan müşterinin parasını 3 gün sonra verme gibi Yunanistan bankalarının yapmıcağı bi ticaret ahlaksızlığı diyeyim..herhalde ben 7 gün önceden söyleyip böyle bi şeyi bana yapsaydı müdürü o şubeye gömerdim arkadaş çok sabırlıymıl
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sekerde baska paraniz varmi hosgeldin den sonra ciddi dusus oluyor.
    evet var gece-gündüz hesabım var,2.ayı oldu,ama üst limit var orada 250 bin,o yüzden kalan meblağa alternatif arıyorum ıcbc,anadolubank yarın uğrayacağım(istanbul-anadolu yak.)

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    evet var gece-gündüz hesabım var,2.ayı oldu,ama üst limit var orada 250 bin,o yüzden kalan meblağa alternatif arıyorum ıcbc,anadolubank yarın uğrayacağım(istanbul-anadolu yak.)
    ICBC 4 kere hoşgeldin var 15 şu anda oranları

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    ICBC 4 kere hoşgeldin var 15 şu anda oranları
    sitelerinde ilk ay için geçerlidir yazıyor,15 şu an için iyi gibi duruyor.teşekkürler.

USD güncel faiz oranı alan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    sitelerinde ilk ay için geçerlidir yazıyor,15 şu an için iyi gibi duruyor.teşekkürler.
    Söylerseniz tanımlama yaparlar .

3 temdite hoşgeldini veriyor aklınızda olsun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Evet çoğumuz sözleşmeleri okumuyoruz sayfalarca olduğu için fakat yine de hiçbir bankanın sizin adınıza sizin onayınız olmadan yasal olarak işlem yapma hakkı olduğunu sanmıyorum.. Hiçbir kredi kartında böyle birşey başıma gelmedi.. Eğer internet bankacılığından oluyorsa kapatın bence kartı kullanmayacak iseniz, veya müşteriz hizmetlerinden..
    Su aboneliği almaya gittim sözleşmeyi okumadım. Zira itiraz etsem ne olacak su aboneliğimi almaktan mı vazgeçecem.
    Banka konusuna gelirsek
    Devletin kanunları her zaman sözleşmelerden üstündür. Devletin dünya kadar kurumu var bu işi denetmek ve tüketiciyi yanıltacak veya zarara uğratacak maddeleri engellemek onun görevleri arasında
    Bu işin devlet tarafı birde bizlerin sorumlulukları var
    Tüketici tarafında sağlam bir sivil toplum kuruluşu olmaması büyük bir eksi. Meslek odaları kendi çaplarında birşeyler yapmaya çalışıyor ancak tüketicinin aktif korunduğu mekanizma yok.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Sayfa 810/997 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •