Sayfa 307/1013 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu sendikasyon kredileride aslında devletin borcudur. yabancı bankadan alamazsa hazinenin kapısına dayanır. kimse kendini kandırmasın.
    Hepsini devletin diyemeyiz. Bilinen projelere verilen sendikasyonlarda var hazine garantisi.
    Ama hazine garantili olmayan kısmından dolayı bu bankalar batarsa işte o zaman daha büyük yük biner hazinenin sırtına...
    Bakmayın bu sene çok iyi karlar açıkladıklarına BDDK makyajladı bilançoları.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Bizde her türlü kamu fonu amacı dışında yağmalanır, OYAK bunun ististanısıydı ama onunda sonu yakındır,yakında malum fona devredilecek.
    Bence bu ülkede istisna yoktur, mama olan her yerde bir yiyiciler takımı bulunur...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Bizde her türlü kamu fonu amacı dışında yağmalanır, OYAK bunun ististanısıydı ama onunda sonu yakındır,yakında malum fona devredilecek.
    Oyak malum fona devredilirse, orada kimse bir kuruş para bırakmaz 1.

Doğuda görev yapacak bir tane rütbeli asker bulunamaz 2.

Akkefenliler çok meraklı bu tip işlere belki onlar bir güzellik yaparlar.

Trump ısrarcı..

Geçmişte en en en serbest ticaret yanlısı ülke ABD iken..

Almanya’nın Baden-Baden kentinde düzenlenen G20 Ekonomi Zirvesi'nde serbest ticaret konusundaki mutabakat, ABD'nin karşı çıkması nedeniyle sağlanamadı.
    Lagarde ''globalde büyüme güçleniyor..ancak yanlış politikalar bu büyümeyi durdurabilir'' diyor..üstü kapalı..

Trump ağır çekim Lehman vakası mı?

Göreceğiz..

5. key vardı bir ara ve niceleri. kamunun zorunlu tasarrufu ve fon yan yana geldi mi bana geriye pek bir şey kalırı çağrıştırıyor.fakat bu da öyle olacak değil belki de değerine değer katar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    key vardı bir ara ve niceleri. kamunun zorunlu tasarrufu ve fon yan yana geldi mi bana geriye pek bir şey kalırı çağrıştırıyor.fakat bu da öyle olacak değil belki de değerine değer katar.
    Büyükannelerin torun bakma parası bu işsizlik fonundan mı ödenecek acaba..

Bilginiz var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Büyükannelerin torun bakma parası bu işsizlik fonundan mı ödenecek acaba..

Bilginiz var mı?
    Ayrıca Gelinlere verilen Büyükanneleri "evde bakım parası" var. (961 TL/Ay)

Yeter ki vatandaş önceki hayatında Vergi Dairesi ve SGK'ya uğramamış olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Oyak malum fona devredilirse, orada kimse bir kuruş para bırakmaz 1.

Doğuda görev yapacak bir tane rütbeli asker bulunamaz 2.

Akkefenliler çok meraklı bu tip işlere belki onlar bir güzellik yaparlar.
    göreceğiz ama ben hiç yanılmam bu konularda. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Dış kaynak bitti şimdi iç kaynakları dibine kadar kurutma zamanı, O HALDE DOLARA DEVAM.

Sayfa 307/1013 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •