Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
yanlış yapmışsınız kredi kartı ücreti konut kirası gibi peşin alınır. kullanıldıktan sonra ödenmez. önümüzde ki dönem kartı kullanmayacağım kartı iptal edin dediğinizde aidat alamazlar. bende müşteri temsilcisi kabul etmedi ama sonra şikayet edince beni arayan banka temsilcisi kapatmak zorunda kaldı. kredi kart ücretini peşin mi alıyorsunuz kullandıktan sonra mı diye sorun. cevap net olarak peşin alıyoruz diyecekler. kullanılmayan kartın parasını alamazlar.
Kredi Kartı Şikayetleri - Kredi Kartı Aidat Tutarına İtiraz
XXXX XXX XXXX XXXX no'lu garanti Bankasına ait Kredi kartımdan08.12.2017 tarihinde 117.50 TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti adı altında ücret kesildiğini farkettim.
İşlemi görür görmez hemen bankaya ait 444 0 333 no'lu müşteri hizmetleri telefonunu arayarak bu kesintiye itiraz ettim.
Kendileri ancak ücretin 60 TL'sini iade edebileceklerini daha fazla birşey yapamayacaklarını söylediler.
Bende kredi kartımın tamamen kapatılması talimatını verdim.Ancak kartın kapatılma talimatını işleme almalarına rağmen kesilen kart ücretini tarafıma geri yansıtmamaktalar.

Kullanıma kapattırma talimatı verdiğim ve kullanmayacak olduğum bir kart için Garanti Bankası benden 2018 yılı için 117,50 TL haksız kazanç elde etmiştir.Konu hakkında ilginizi rica ederim.

Bakalım birşey çıkacak mı...