Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 837/1014 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    - Boşta kalan harfiyat kamyonları ?
    - Coğrafya değiştirmek bknz corinth geçiti, suveyş
    - Boğazı tehlikeli gemi trafiğinden korumak

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gene kalan 3 5 kuruşu sitelere avm lere yollara altyapıya gömmek.Sanayiye tarıma yatırılması gereken kaynakları çar çur etmek.Milleti gaza getirip ev alacağız yatırım yapacağız diye borçlandırıp herkesin hayatını amok koşucularına döndürmek)))))Evet bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.Adı üstünde çılgın proje))))))Daha iyi bir isim bulunamazdı.Hadi hayırlısı bakalım.Kanal istanbulda kimleri zengin edeceğiz görürüz ilerde.

Ha bu arada kanal istanbulu ne bekliyeceksiniz arkadaşlar gelin benim çekmeköydeki evi alın ucuz ucuz.2 emlakçıya verdik ne arayan var ne soran.Kardeşim nedir ya herkes yazıyor çiziyor sonra koşa koşa dolarları istiflemeye devam.Bozun az bişi alın işte ucuz ucuz.Ne yapacaksınız kanal istanbulda falan çekmeköyde metronun son durağı benim eve 100 metre gelin kaçırmayın))))))))))Zaten metroyu benim eve kadar getirin karışmam bak sonra demiştim.Sağolsunlar kırmadılar.Sonra para bitti dediler metro işi bitti gitti malumunuz arkadaşlar.Çekmeköye kadar geliş nedenini de öğrenmiş oldunuz yani)))))

Şaka bir yana satış işi ne oldu diye emlakçıları aramayı bıraktım.Yarım saat ağlıyorlar ben onları teselli etmek zorunda kalıyorum.Ya boşverin acelesi yok falan diyorum da ancak susuyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    .... bu kanal işini gerçekten havsalam almıyor. Neden ihtiyaç var? Boğazı geçmek isteyip geçemeyen gemi mi var? 65 milyar dolar diyor, tarihi yarımada bu proje ile ada olacak. Istanbul zaten savunmasız, iyice savunmasız kalacak. Allah göstermesin afet olsa kaçacak yer yok savaş çıksa 10 milyon insan iğne atsan yere düşmeyecek bir tek adada...

Olan trafiği katlayacak bir proje...

Forumdaşlardan bu projenin mantığını anlayan ve anlatmak isteyen var mı? Tam olarak ne kazandırması hedefleniyor? Imar rantı demeyin üç kuruşa yalı alabiliyorsunuz daha boğaz bitmedi neyin rantı...
    Kanaldan çıkacak hafriyatı İstanbul boğazına döküp boğazı komple kapatacaklarmış.....böylece karşıya geçme problemi çözülmüş olacakmış
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5. ise giderken beylikduzu - zeytinburnu metrobus insaati esnasinda 2 saatte gidilirken kanal istanbul insaati basladiginda nasil olacak cok ama cok merak ediyorum..

6. Arada bir aracı olması her zaman şarttır. Güveni ve Güvenliği aracı tesis eder.

Gayrımenkul sektöründe güvenilir emlakçı aracı çok az!

Güvenilir müteahhit çok az!

Güvenilir site yönetimi çok az!

Gayrımenkul sektörüne çok katı Regülasyonlar gelmezse ve uygulanmazsa, Türkiye gayrımenkul sektörü bugünleri bile mumla arar!

Afrika da da evler ucuz. Gidip alıyor mu akıllı para? HAYIR!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nother kısmına değinmek isterdim ama özetleyim.

belli başlı işlerde kesinlikle şart ve gerekli bir kurum. ama % 90 civarında kesinlikle gereksiz. saymakla bitmez. devlet bir şekilde size her türlü para harcatmasını bilir.

mesela "imza aslı" boşa para.

gidiyorsun kağıta imza atıyorsn 25-30 gayme bayılıyorsun .. bu benim imzamdır diye

sanki nother benim gerçek imzamı biliyormuş gibi tasdik ediyor.

oraya bişey saçma karalasam onuda tastikleyecek .

vekalet için kesinlikle gerekli bir kurum.

7. Şehirlerin içine ettikten sonra.......

Müteahhitlikte yeni dönem başlıyor!

https://emlakkulisi.com/muteahhitlik...asliyor/559196

8. Burada arkadaşlar evimiz satılmıyor diyor da fiyat kıran da yok..Çünkü millet tok satıcı..Ama artık gerçekten 200 kira çarpanından işler olmaya başladı...Sanırım 2018 sonu gibi fiyatlar olması gereken yere gelir..

Bu arada Bağdat Caddesinde o kadar boş yer olmasına rağmen kira çarpanları hala 300 civarında..
    Belki nakit parayı basarsan 200 kira çarpanına bir yer alabilirsin..O da zorda mütehit falan bulursan..Gerçek daire sahipleri zengin olduğu için sahibinden satılan yerler yine çok pahalı..Tabi bu durum aynı binada aynı özelliklere sahip satılık daireler arasında bazen 300-400 bin lira fiyat farkı olmasına sebep oluyor..Komik bir durum çıktı ortaya..Gerçek ev sahipleri müteahit daireleri bitse de fiyatlar yükselse diye bekliyor ama sanırım daha çok beklerler..

Sayfa 837/1014 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •