Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ha bu arada kanal istanbulu ne bekliyeceksiniz arkadaşlar gelin benim çekmeköydeki evi alın ucuz ucuz.2 emlakçıya verdik ne arayan var ne soran.Kardeşim nedir ya herkes yazıyor çiziyor sonra koşa koşa dolarları istiflemeye devam.Bozun az bişi alın işte ucuz ucuz.Ne yapacaksınız kanal istanbulda falan çekmeköyde metronun son durağı benim eve 100 metre gelin kaçırmayın))))))))))Zaten metroyu benim eve kadar getirin karışmam bak sonra demiştim.Sağolsunlar kırmadılar.Sonra para bitti dediler metro işi bitti gitti malumunuz arkadaşlar.Çekmeköye kadar geliş nedenini de öğrenmiş oldunuz yani)))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha bu arada kanal istanbulu ne bekliyeceksiniz arkadaşlar gelin benim çekmeköydeki evi alın ucuz ucuz.2 emlakçıya verdik ne arayan var ne soran.Kardeşim nedir ya herkes yazıyor çiziyor sonra koşa koşa dolarları istiflemeye devam.Bozun az bişi alın işte ucuz ucuz.Ne yapacaksınız kanal istanbulda falan çekmeköyde metronun son durağı benim eve 100 metre gelin kaçırmayın))))))))))Zaten metroyu benim eve kadar getirin karışmam bak sonra demiştim.Sağolsunlar kırmadılar.Sonra para bitti dediler metro işi bitti gitti malumunuz arkadaşlar.Çekmeköye kadar geliş nedenini de öğrenmiş oldunuz yani)))))
    120 kira çarpanına getir bak hemen alınır
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •