Sayfa 179/931 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    arkadaşlar duygusal olarak yazıyorsunuz.öncelikle şunu bilmek gerekiyor adam borsanın tümünü baz alarak bir karşılaştırma yapıyor sonrada kendi sektörü içersinde karşılaştırıyor.adamın en son yazdığı paragrafa dikkat kesilin ( Bu nedenle daha güçlü sektörlerin takip edilmesinde yarar var ). bu yazıyı yazarken düşündüdü tek şeyin borsa nazarında uzun veya kısa vadede daha karlı sektör ve senetlerin olduğu dur. netice de borsaya para kazanmak için girilir .
    Sayın Kalvin. benim duygusal düşündüğüm kesin ( ) bu danışmamlar insanları yatırmcı değil oyuncu olmaya yönlendiriyorlar, benim için hisse senedinde en önemli kriterlerden biri, karını benimle paylaşmasıdır diğer bir taneside istikrarlı bir şekilde temettü vermesidir...

Saygılarımla

2.  Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
    Sayın Kalvin. benim duygusal düşündüğüm kesin ( ) bu danışmamlar insanları yatırmcı değil oyuncu olmaya yönlendiriyorlar, benim için hisse senedinde en önemli kriterlerden biri, karını benimle paylaşmasıdır diğer bir taneside istikrarlı bir şekilde temettü vermesidir...

Saygılarımla
    haklısın ama bu tarz fikirler ve oyuncuları borsayı yukarı ve aşağı taşıyor ,yoksa faiz bono gibi standarda bağlanırdı olup biterdi öyle değilmi.borsanın mantığı ve kuruluş amacı farklı reel davranışı ayrıdır.

3. Arkadaşlar bu hisseyi 2012 yılında 0.82 tl den 135.000 adet aldım.Üzerine 5 defa temettü aldım.bu sene 6. olacak son 5 senedeki verdiği temettülere bakarsanız yatırdığım paramı geri aldım.kabaca yıllık % 20 gibi.Birde alınan temettülerin 4-3-2-1 gibi yıllık bileşik faizlerinide hesaplarsanız bu %20 biraz daha artabilir.burada enflasyon ile dolar ile karşılaştırma yapılıyor.hesap burada enflasyondan fazla doları bilmiyorum.dolarda isterseniz aldığınız temettülerle dolar alırsınız.
    Bu hissede ilk aldığınız fiyat çok önemli...
    Bakın bu sene temettüye kabaca 240 milyon civarı gireceğiz.20 milyonu temettü verse (12,5) geriye 220 milyon gibi bir meblağ kalacak 2018 e.Bu sene %13,5 ile anlaşılmış 220 milyonu bu şekilde değerlendirseler 249-250 milyon gibi bir portföy değerine ulaşır.İşte o zaman 16-18 krş temettüler konuşulur.bu hesabı bu sene 12,5 krş temettü vereceği varsayımı ile yaptım.
    Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim...

4.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    haklısın ama bu tarz fikirler ve oyuncuları borsayı yukarı ve aşağı taşıyor ,yoksa faiz bono gibi standarda bağlanırdı olup biterdi öyle değilmi.borsanın mantığı ve kuruluş amacı farklı reel davranışı ayrıdır.
    Kesinlikle katılıyorum sayın kalvin, amaç burda para kazanmak. Benim amacım az kazanayım, öz kazanayım ama devamlı kazanayım.

Sizinle kısa bir anımı paylaşmak isterim, genç yaşımda kazandığım para ile 1989 yılında gidip Yapı Kredi aldım, ... hisse bir kuruş bana temettü vermedi, 1997 yılına kadar senedi taşıdım ve 1/3 fiyatına sattım...

Saygılarımla...

5. ISYAT'in portfoyunde 3 hisse senedi var.

THYAO
    ISGSY
    ISFIN

toplami da 12.5 Milyon TL.

6.  Alıntı Originally Posted by demir35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hisseyi 2012 yılında 0.82 tl den 135.000 adet aldım.Üzerine 5 defa temettü aldım.bu sene 6. olacak son 5 senedeki verdiği temettülere bakarsanız yatırdığım paramı geri aldım.kabaca yıllık % 20 gibi.Birde alınan temettülerin 4-3-2-1 gibi yıllık bileşik faizlerinide hesaplarsanız bu %20 biraz daha artabilir.burada enflasyon ile dolar ile karşılaştırma yapılıyor.hesap burada enflasyondan fazla doları bilmiyorum.dolarda isterseniz aldığınız temettülerle dolar alırsınız.
    Bu hissede ilk aldığınız fiyat çok önemli...
    Bakın bu sene temettüye kabaca 240 milyon civarı gireceğiz.20 milyonu temettü verse (12,5) geriye 220 milyon gibi bir meblağ kalacak 2018 e.Bu sene %13,5 ile anlaşılmış 220 milyonu bu şekilde değerlendirseler 249-250 milyon gibi bir portföy değerine ulaşır.İşte o zaman 16-18 krş temettüler konuşulur.bu hesabı bu sene 12,5 krş temettü vereceği varsayımı ile yaptım.
    Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim...
    öncelikle bol kazançlar diliyorum. 6 sene önce altın alsaydın parana yada dolar şimdiki karını sen hesapla .emin ol senin parayıda altında faizde ve dolarda değerlendirip sana temettü olarak getirisi veriliyor bu kağıtta. yani beklemeli olarak yatırım yapılacaksa borsa ideal değil.

7.  Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum sayın kalvin, amaç burda para kazanmak. Benim amacım az kazanayım, öz kazanayım ama devamlı kazanayım.

Sizinle kısa bir anımı paylaşmak isterim, genç yaşımda kazandığım para ile 1989 yılında gidip Yapı Kredi aldım, ... hisse bir kuruş bana temettü vermedi, 1997 yılına kadar senedi taşıdım ve 1/3 fiyatına sattım...

Saygılarımla...
    borsadaki para komsudaki paradır aslında , borsada herkez kazanırsa kaybeden kim olacak bu hayatın gerçekleriyle örtüşmez değilmi. siz şimdi bu kâğıtta kazandığınızı düşünüyorsunuz ama şunu unutmayın sizin aldığınız yanında aslında kaybettiğniz daha fazla , kimse kimseye bedava para vermez.

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    borsadaki para komsudaki paradır aslında , borsada herkez kazanırsa kaybeden kim olacak bu hayatın gerçekleriyle örtüşmez değilmi. siz şimdi bu kâğıtta kazandığınızı düşünüyorsunuz ama şunu unutmayın sizin aldığınız yanında aslında kaybettiğniz daha fazla , kimse kimseye bedava para vermez.
    Okumuyormusun Kalvin.?

Adam yukarda yazmis.2012 den beri tutmus, enflasyona ezilmedigini yillik %20 gibi bir kazanctan bahsediyor.

Eger dogruysa tabi ki.

Simdi sen sattin diye, hem ISYAT kotu hem Borsa kotu,oyle mi ?

Sayfa 179/931 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •