Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8620 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sağolun var olun sayın T/A,

aslında sayın Don Kişot'un puanlama konusunda da bilgeliği olduğunu düşünüyorum.
    sayfasında puanlamanın inceliklerini seziyoruz.

bunlar arasında sıralama yapabilecek şekilde puanlama için en güvenilir olarak hangi
    göstergeden, nasıl faydalanabiliriz (tabloya yansıtmak için) hususunda sayın Don
    Kişot'un da değerli fikirlerini almak isteriz.
    Sn. T/A zaten göstergeleri birbiriyle karşılaştırıyor; bunlardan iyi sonuçlar verenleri
    ayırıyor, yaptığı analizlerde belirlediği hedefe götürecek olanları kullanıyor. Bunu
    yaparken geçmiş tecrübelerinden de yararlanıyor.

İnceliklerine vakıf değilim ancak sistem farklı iki periyottaki güç göstergesine göre
    çalışıyor. Kısa vadeli güç göstergesi birkaç günlük periyotta yüz güldürürken, uzun
    vadeli güç göstergesi daha geniş zaman diliminde başarılı oluyor. Nitekim bu
    sebeple dış etkenlerle bazen tökezlese de ilk fırsatta toparlanıp yoluna devam
    ediyor. Yine sistem banttaki genişleme ve daralmaları göz önünde bulunduruyor;
    buradan hareketle geleceğe ışık tutuyor.

Belki sistem bünyesinde vardır da ben çözemedim. Bir malın fiyatının artması
    için talep görmesi gerekiyor. Talep seviyesini ölçmek için de analize mal talep
    eğrisini (CCI) dahil etmek lazım. Ancak indikatör sert hareket ettiğinden
    günlük yerine daha uzun süreli bir periyot seçilmeli.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Sn. T/A zaten göstergeleri birbiriyle karşılaştırıyor; bunlardan iyi sonuçlar verenleri
    ayırıyor, yaptığı analizlerde belirlediği hedefe götürecek olanları kullanıyor. Bunu
    yaparken geçmiş tecrübelerinden de yararlanıyor.

İnceliklerine vakıf değilim ancak sistem farklı iki periyottaki güç göstergesine göre
    çalışıyor. Kısa vadeli güç göstergesi birkaç günlük periyotta yüz güldürürken, uzun
    vadeli güç göstergesi daha geniş zaman diliminde başarılı oluyor. Nitekim bu
    sebeple dış etkenlerle bazen tökezlese de ilk fırsatta toparlanıp yoluna devam
    ediyor. Yine sistem banttaki genişleme ve daralmaları göz önünde bulunduruyor;
    buradan hareketle geleceğe ışık tutuyor.

Belki sistem bünyesinde vardır da ben çözemedim. Bir malın fiyatının artması
    için talep görmesi gerekiyor. Talep seviyesini ölçmek için de analize mal talep
    eğrisini (CCI) dahil etmek lazım. Ancak indikatör sert hareket ettiğinden
    günlük yerine daha uzun süreli bir periyot seçilmeli.
    Sistem tamamen bunlardan bağımsız olarak çalışıyor. Daha doğrusu yılların tecrübesinin formülize edilmiş hali diyebiliriz...

Fakat sizin bahsettikleriniz de eklersem belki sıralamada işe yarayabilirler...

Hepsini ve belirtmeniz halinde diğerlerini de yeni çalışmalarda dikkate alacağım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •