Sayfa 476/964 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    İcradan Lara sayılmazsa banka köşeye sıkışan akmış güldürmeyin insanı kardeşim.
    Birde yiğitler 50 kuruştan alacakmış borsada yüzde 35 daha ucuza mal var ve kardeşim
    Şirketin yönetim kurulunda kilerden Zeynep haricinde 1 kötü olan varmı
    Ne utanmazlar mecburiyetinin yok ama sembolik de olsa biraz almanızda bunu kapta açıklarsanız olur musunuz.yaziklar olsun hele nedomusun nesin bireysel yatırımcının desteğiyle geldin şirketinde mmcasa sattın yönetim kurulu üyeliğinden aldığın paralar sana helal midir.sende almamak için yeminini ettin
    Eee hocam size gore o zaman lara icradan satilacak... Ya da ikinci ihale de yapilsa da yine satilmazsa... Banka 1.5- 2 sene bekleyecek oyle mi???

Cunku tekrardan degerleme yapilmasi gerekiyor eee bunlar degerlemeye itiraz ederler... Yani yani yani

Hocam kap aciklamasina bakarsaniz gorustuklerini gorursunuz... Kap aciklamasindan sonra odemede anlasilmadigindan oturu de bir hafta sonra otel icraya cikti...

Eee sirkette ihaleyi iptal ettirebilecek gucte olmasina ragmen ettirmiyor...

O zaman oyun nedir???

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. anlaşma olmadığındaan dolayı mı yoksa henüz herhangi bir ödeme yapılmadığı için mi prosedür gereği tekrardan satış istediler?
    ismail başkan şu bir ara bir alaman var diyordun alsam ya ben onun numarasını arasam konuşsam nedir durum diye, almancamız var biraz meslek gereği

3. Hocam size gore anlasma oldu... Ya da anlasma oldu Ama ilk odeme yapilmadigindan prosedur geregi icraya verildi diyorsunuz...

Ya da zaten hic odemiyorlar oylesine anlasmaya degil kahve icmeye mi gidiyorlar diyorsunuz

Bu durumda aareall bilancosunda karsilik ayiracak ya da usulsuzluk yapacak cok iddiali hocam... Ispat gerekir...

Peki hic odememe sanslari var mi???

Ya da aareallin bu borcu bir varlik sirketine satma ihtimali var mi??

Varlik sirketinin teklifi ile yaptiysa sirketin yaptigi veya yapacagi teklif nasil olur???

Ya da aareall hala niye varlik sirketine satmiyor??? Eee oteli de satamiyor??

Ya da aareall daha kac yil bekleyecek???

4. Az buz paradan bahsetmiyoruz hocam bu borc bilancoda 80 milyon euroya yakin... Onun icin bizim aldigimiz 3-5 bin liralik kredilerle karistirmayalim...

Bankanin birde buna karsilik ayirdigini unutmayalim...

5. alman öyle bizim bankalar gibi 10 lirayı 10 kuruşa satmaz varlık firmalarına ben bilirsem, gelir onlardan 3 lira ister gider, geri planda neler var hiç bilemiyoruz, aslında bilsem merkezi neredir, belki sordurma şansımız olabilir eğer çok herkesten gizlenen bir bilgi değilse

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Eee hocam size gore o zaman lara icradan satilacak... Ya da ikinci ihale de yapilsa da yine satilmazsa... Banka 1.5- 2 sene bekleyecek oyle mi???

Cunku tekrardan degerleme yapilmasi gerekiyor eee bunlar degerlemeye itiraz ederler... Yani yani yani

Hocam kap aciklamasina bakarsaniz gorustuklerini gorursunuz... Kap aciklamasindan sonra odemede anlasilmadigindan oturu de bir hafta sonra otel icraya cikti...

Eee sirkette ihaleyi iptal ettirebilecek gucte olmasina ragmen ettirmiyor...

O zaman oyun nedir???

Ben satılacakmi diyorum anlamak istediğini anlıyorsun
    Banka niye köşeye sıkışaracak bunu anlamakta zorlaniyorum
    Mecbur olduklarından iki ayda bir güncellemek zorundalar
    Siz yakın temasta iseniz detay vardır herhalde davayı çekerken birşeyler aciklamislardir

Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    onu bunu bilmem menzil bellidir, her türlü dava açıp sonuna kadar gitmek elbette namuslu hakimler vardır , gidip derdimizi anlatmamız lazıtrm bunlara, açalım davamızı ne var ne yok satılsın borçlar ödensin, bir tane otel bile kalsa şirket temizlenir, tek lara kalsın bu şirkette düzgün işletilsin her sene kar açıklasın görün nerelere gelecek hisse, toplanalım tekrardan daha güçlü
    Tren kaçtı onların eli güçlü

8. Hocam bakin israrla ayni seyleri yaziyorsunuz ben de israrla ayni cevabi veriyorum...

Fesih davasini niye cekdigimizi defalarca anlattim size hem telefonda hem burada...

Israrla yine altinda birseyler ariyorsunuz??

Banka niye koseye sıkısacak???

Guncelleme 2 ayda bir degil hocam...

Diger bir konu bu seferki hamleside tutmazsa kaybi en az 1 yilla baslayacak itirazlarla ve degerlemeyle 1,5-2 yili bulacak...

Peki aareal karsilik ayiriyor mu?? Evet

Peki aarealin Turkiye'den cikma plani var mi?? O da evet

Peki aareall bu parayi kolay kolay alabilir mi?? Su ana kadar alamadi??

Bu oteli kacinci kez icraya cikartti?? 3 ncu kez....

Peki bankalar borclulariyla niye anlasir??

Peki karsilik ayirdigi icin bu alamadigi 80 milyon euro aareallin zarar tarafina yazilir mi??

Tahsil edebildigi ya da tahsil ettigi her kurus aareallin kar tarafina yazilir mi??

Buyuk borclarda bu indirimler ve ya yapilandirmalar oluyor mu?? Bir cok kez...

Eeee su ana kadar olmadiysa problem nedir??? Bizi mi dokmek kocaman aareall boyle bir ise kalkisir mi??

Bugune kadar tanidigimiz sirket yoneticileri yine sinegin yagini cikarmak istedikleri icindir...

Ancak ortada para oldugundan mecbur her iki tarafta ortasini bulacaktir...

Yoksa aaareall inat ugruna ben 3 sene daha beklerim demeyecektir...

Cunku ihaleye girecek adam kervan sahiplerini tanidiklarindan o kadar teminati yatirip sonra iptal edilecegini bildigi bir ihaleye katilmaz.... Burasi Turkiye hocam... Onun icin aareall de isine gelecek bir rakama he diyecektir...

Cunku artik bu alacagi astarinida yuzunu de gecmeye baslamis durumdadir...

Sayfa 476/964 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •