Sayfa 218/1049 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. https://www.coinbase.com/****/5a1ae2baad5a4001bfb7015b

yeni baslayanlar icin en basit ve en sade bir yer burasi.
    yan kurulusu gdax ile beraber kullanlirsa bayagi hesaplida, ana trade leri gdax ta yapmak sartiyla,
    ben kanadadayim , bilmiyorum Turkiyedeki kullanicilarin daha iyi bildikleri bir yer varmi baslangici icin.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

2.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    eyvallah...aklıma gelmişken sorayım özür dileyerek bir ara baktım sizin neblio 20 dolarlara düşmüş fiyatı yerine koydunuzmu bir kısım neblio..
    Nebliodan gelen paranın tamamını Komodo'ya aktardım. Belki eldeki diğer coinlerden satıp Neblio alabilirim ama önce fiyatın bir dengeye oturması lazım. Projeyle ilgili en küçük bir haber olmamasına rağmen bu hareketi yaptı, bir süre bekleyeceğim.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Nebliodan gelen paranın tamamını Komodo'ya aktardım. Belki eldeki diğer coinlerden satıp Neblio alabilirim ama önce fiyatın bir dengeye oturması lazım. Projeyle ilgili en küçük bir haber olmamasına rağmen bu hareketi yaptı, bir süre bekleyeceğim.
    siz dikkat çektiğinizde neblio ve komodoyu kendimce inceledim..diğer ıvır zıvır projelerden farklı duruyorlar..bu piyasada şansımı bu ikisi ile denemek istiyorum..tekrar teşekkür ediyorum ilgili tutumunuza ve her soruyu çemkirmeden cevapladığınız için...

4.  Alıntı Originally Posted by okan20 Yazıyı Oku
    cpc ye ne dersiniz arkadaslar. ekip birakip gitmis gibi sanki. düşmüşte düsmus. bir aydir bir hareket var gibi ama geberik bir coinngaliba dirilir mi sizce

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cbc gibi yüzlerce coin var maalesef. Büyük ihtimalle 5-10 btc verip Bittrex'de listelemişlerdir. Btc, Ltc.... varken neden Cbc'ye ihtiyaç duyulsun ki. Kattıkları yeni hiçbir şey yok.

5. wabi , gifto ve aelf icinde iyi muhabbetler dolasiyor etrafta .
    sanki incelemeye deger ve ucuzlar.
    Acaba ustadlar ne der bu konuda?

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

6. https://youtu.be/PdgRkOLEFQc

Uyaniga bak sen..

Ciflikbank bitcoin magdenciligi yapiyormus. ;)

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    siz dikkat çektiğinizde neblio ve komodoyu kendimce inceledim..diğer ıvır zıvır projelerden farklı duruyorlar..bu piyasada şansımı bu ikisi ile denemek istiyorum..tekrar teşekkür ediyorum ilgili tutumunuza ve her soruyu çemkirmeden cevapladığınız için...
    Rica ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    https://youtu.be/PdgRkOLEFQc

Uyaniga bak sen..

Ciflikbank bitcoin magdenciligi yapiyormus. ;)

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Böyle birşey varsa ve gerçekse gene iyi. Tavuk yumurta süt satarak zaten olmaz o işler. Benim anladığım bitcoin madenciliği yapacak şirket kuruyoruz ortak lazım diye ortaya çıksalar kimse 5 kuruş vermezdi bu ülkede ama çiftlik/tarım ayağına milyonlarca TL toplayıp bu işe girdiler. Doğru ise zekice.

Ha cloud madencilik yapıp kar dağıtan şirketlerden de onlarcası patladı o başka mesele. Bunun uzun soluklu olacağının garantisi yok. Bitcoin'in garantisi yok.

Adamlar all-in yapmışlar. Bitcoin batarsa ülkece felakete sürüklenebiliriz.

Sayfa 218/1049 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •