Sayfa 27/373 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 209 - 216 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by asmngny Yazıyı Oku
    Cünkü her iki firmada ciner grubuna ait ve prkme ciner grubunun halka açık tek hissesi
    Tesekkurler

2. Bana öyle geliyor ki 4.59 ve üzerine taşırlar bu kağıdı çunku 4.54 te çok döndü kağıtta ve maliyeti yüksek buyukler tekrar cekmek isteyecekler aşağıdan ortalama yapanlar bile en azından 4. 44 4.45 e çekerler diye düşünüyorum

3. Ha birde Bilanço iyi gelecek bence 12 aylık

4. galip girdi mi acaba görebilen var mı?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by sihirbazlarustası Yazıyı Oku
    bence tavana gider ya bugun ya yarın önü açıldı kağıdın 5.000.000 lot vererek taşıyamayacaklar çıktı kağıttan artık önümüz açık gibi geliyor bana bakalım
    Tavan mı? Allah seni de güldürsün. O pislikler kağıttan çıktı ve önü açıldı dediğin ne biliyormusun; aylardır o pislikler çıkıyorlar ve açılan tek şey kaldırıp kaldırıp yukardan çaktıkları garibanların birtarafları.
    Tabii şimdi bu pavyona yeni düşenler şimdi başlarlar vay sen kağıdı kötülüyorsun, şöyle uçacak, böyle kaçacak ama nafile. Şemsiye yerinde.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by sihirbazlarustası Yazıyı Oku
    Ha birde Bilanço iyi gelecek bence 12 aylık
    Bu şirket ne iş yapıyor da bilanço iyi gelecek?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    meydan geniş
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Sayfa 27/373 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •