Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 853/1014 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TR de emlak fiyatları döviz sepeti bazında 2012'deki seviyesini uzun yıllar göremeyecek. Bunu anlayamayan zarar üstüne zarar yazacak. şimdi istanbul bitti İzmiri şişiriyorlar üzgünüm ama izmirdeki gelir seviyesi yerlerde olduğu için şişmesi kolay değil.
    Öyle demeyin.
    Urla-Çeşme-Foça hattına saldırıyor paralılar.
    Oraları patlatırlar, tabii önce kendileri patlamazsa.
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

2.  Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Öyle demeyin.
    aha orada bodrum,kuşadası,marmaris var içine ettikleri. merak etmeyin yarımadanında içine edip çeker giderler. İzmirliler bu şişirme devam ettiği sürece bu gelir seviyesi ile çokkkk zorlanacaklar. aynı iş istanbulda 10k dan fazla alıyor ama izmirde 3k. yuh artık bu yıllardır böyle.zaten kafası çalışan gençler yurtdışına veya en kötü istanbula kaçıyor. Ben izmirdeki gençlere geç olmadan kaçıp gitmelerini tavsiye ediyorum.

3. Sn. Seltek'ten alıntıdır

SARI alanlara dikkat !

Ne projesi olduğu belli...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TR de emlak fiyatları döviz sepeti bazında 2012'deki seviyesini uzun yıllar göremeyecek. Bunu anlayamayan zarar üstüne zarar yazacak. şimdi istanbul bitti İzmiri şişiriyorlar üzgünüm ama izmirdeki gelir seviyesi yerlerde olduğu için şişmesi kolay değil.
    Izmire goc genelde Istanbul dan ve emekli cogu. Izmire bu goc hizlanarak artacak cunku yaslanan nufusumuz var ve bu nufus sicak ve guzel yerlere goc etmek istiyor Istanbul un pisligini kargasasini cekmek istemiyor.

Dunyanin hangi ulkesine bakarsaniz bakin ABD de de NY tan Florida ya ve ozellikle Kanada dan Florida ya muazzam bir goc var. Bunlarin cogu emekli. Zaten Florida da dogru duzgun is yok ayni Izmir de olmadigi gibi.

TR de yasli nufusta patlama var ve bu yasli nufus hem iyi hastanelerin oldugu hemde sicak ve denize yakin sehirlerde yasamak istiyor. Yani Ege de bir kasabada kurtarmaz illaki buyuk sehir hastaneleri olacak. Agir hastaliklarin tedavisi ancak oralarda mumkun

Birde Izmir e Avrupa nin en buyuk limanini yapiyorlar ustune Izmir Istanbul arasi arabayla 3,5 saat olacak diyorlar ustune Canakkale Koprusu ile ne kadar Alamanci varsa Izmir uzerinden civarindan Ege ye akin edecek

Izmir in gelecegi cok parlak.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Öyle demeyin.
    Kadikoy gazetesi diye bir gazete var orada Kadikoylu cok kisinin Urla ya yerlestigini falan anlatiyordu. Sansa bakinki o yaziyi okuduktan 2 ay sonra Urla ya gittim. Esim cok seviyor Urla yi. Cunku Izmire cok yakin otobanida bedava yapmislar eskiden paraliydi deniz guzel insanlar nezih cok Izmirli orada yasayip is icin Izmire arabayla gidiyor. O kadar parayi nereden buluyorlarsa artik

Ama fiyatlara ve villalara baktim yuzde doksani dokuluyor. Yani Urla eskimis. Yada guzel yeni yerlesim yerleri vardir da benmi gormedim? Bir de Urla nin icine yani merkezine gidiyorsun tipik Anadolu kasabasindan bozma. Bende mi bir tuhaflik var neden hersey bana dokuntu ve eski geliyor. Birde cok bos arazi var Urla da yani ben oraya bir akin bir insaat furyasi falan gormedim ama medyada fiyatlarin firladigi yaziyor. Bir celiski var ya neyse...

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Izmire goc genelde Istanbul dan ve emekli cogu. Izmire bu goc hizlanarak artacak cunku yaslanan nufusumuz var ve bu nufus sicak ve guzel yerlere goc etmek istiyor Istanbul un pisligini kargasasini cekmek istemiyor.

Dunyanin hangi ulkesine bakarsaniz bakin ABD de de NY tan Florida ya ve ozellikle Kanada dan Florida ya muazzam bir goc var. Bunlarin cogu emekli. Zaten Florida da dogru duzgun is yok ayni Izmir de olmadigi gibi.

TR de yasli nufusta patlama var ve bu yasli nufus hem iyi hastanelerin oldugu hemde sicak ve denize yakin sehirlerde yasamak istiyor. Yani Ege de bir kasabada kurtarmaz illaki buyuk sehir hastaneleri olacak. Agir hastaliklarin tedavisi ancak oralarda mumkun

Birde Izmir e Avrupa nin en buyuk limanini yapiyorlar ustune Izmir Istanbul arasi arabayla 3,5 saat olacak diyorlar ustune Canakkale Koprusu ile ne kadar Alamanci varsa Izmir uzerinden civarindan Ege ye akin edecek

Izmir in gelecegi cok parlak.
    İzmir zaten o dediğin gibi olmak üzere,yani kargaşa ve keşmekeş içine düşüyor. İzmirde şu an istanbuldan göç olayı çok abartılıyor, doğudan çok göç var uzun süredir,üstüne suriyelilerde eklendi. tam bi hanzo şehir oldu çıktı. haa senin çok övdüğün istanbul ne zamandır pisliğin karmaşanın mekanı oldu ya?. sen demiyormuydun bostondan güzel diye. bırak izmiri falan kafası biraz çalışan TR ye değil en azından yunan adalarına yerleşiyor.ispanyada ev alanda çok var. Ben gelecekte rodos'a yerleşeceğim medeni insanlarla huzurlu bir şekilde yaşayacağım.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sn. Seltek'ten alıntıdır

SARI alanlara dikkat !

Asagida imzanizi kopyaliyorum yani ne desem ben hayran kaldim. Beynimi okumussunuz tebrik ederim cok dogru tespit

"Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz."

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sn. Seltek'ten alıntıdır

SARI alanlara dikkat !

oo süper biraz daha bekleyelim ordan ev alırız boğaza sıfır daire iyi olur belki o zamana ucuzlar beylikdüzü bahçeşehir

ama 150 çarpanın üstünde almam ona göre
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Sayfa 853/1014 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •