Sayfa 286/1078 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Sistem Takibi...

teşekkürler Sayın T/A,

ilginç zamanlardan geçiyoruz. kimi boğa tuzağı der, kimi ayı tuzağı der.

bu arada afrin harekâtı her an başlayabilir, tahminim cuma-cumartesi-pazar gibi hafta sonu günlerden biri olabilir.

bakalım, kısa vade tüm olumsuzluklar satın alındı mı, yoksa, bu yükselişler yemleme mi göreceğiz.

hayırlı akşamlar diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    bu arada afrin harekâtı her an başlayabilir, tahminim cuma-cumartesi-pazar gibi hafta sonu günlerden biri olabilir.
    bakalım, kısa vade tüm olumsuzluklar satın alındı mı, yoksa, bu yükselişler yemleme mi göreceğiz.
    Sn muhendis ankara,
    katılıyorum. hatta yemleme bölümü bize sanki malı yükleyeceklerde biz taşıyalım, havasında gibi...
    Öneri de bulunmuyorum. Eğer mal yoksa elimizde, almak için acele etmeyelim derim. Nakit candır

3. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Ellerinize sağlık Sn T/A, iyi akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı akşamlar...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sn muhendis ankara,
    katılıyorum. hatta yemleme bölümü bize sanki malı yükleyeceklerde biz taşıyalım, havasında gibi...
    Öneri de bulunmuyorum. Eğer mal yoksa elimizde, almak için acele etmeyelim derim. Nakit candır
    Haklısınız Sayın Selimtogrul,

İhtimaller, kazanç ve kayıp riski üzerinden düşünürsek; kısa vade için yukarıda endeksin gidebileceği yüzdesel oran, aşağıda gidebileceği yüzdesel orandan daha az gibi görünüyor şimdilik. Dolayısıyla hisselerin çoğu için de bu geçerli. Tabii, hisse bazlı olarak farklı oranlar da söz konusu. Bazı hisselerde de yukarı yönlü marj ihtimali, aşağı yönden daha fazla görünüyor.

Böyle sisli bir ortamda, eğer kendimizi garantiye almak istiyorsak, ya hisse bazlı seçici olmamız gerekiyor, ya da sis dağılana kadar uzak durmak gerekiyor.

Hayırlı geceler.

Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    Emekleriniz için teşekkürler..
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn T/A, iyi akşamlar
     Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı akşamlar...
    Teşekkürler... Hayırlı akşamlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim... Eline sağlık...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 286/1078 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •