Sayfa 306/948 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Beyaz Saraydan sormuşlar, demişler ki; "kapasite oranımız niye düşük.?" Nasıl cevap verebiliriz abi.
    CEVAP:
    -Üretim kapasitesi; bağlı ortaklıkların birleşmesi öncesi %58 iken, birleşme sonrası %43 'e inmiş. (birleşmenin etkisi ile)
    SORU:
    -Kötü bir şey mi olmuş abi.
    CEVAP:
    -Tam tersi, harika olmuş. Orta vadede büyük bir yatırımın olmayacağını gösteriyor. Yatırımın olmaması; harcamanın kısılması demektir. (kapasite arttırımı ile, kalite arttırımı ayrı şeyler, o her zaman olabilir, büyük rakamları bulmaz)
    SORU:
    -Oran niye düşük kalmış diye soruyorlar abi.
    CEVAP:
    -Büyük olasılıkla yatırımlarını yeni tamamlamış olduğundan olabilir. Finansal raporlarda her yıl yapılmakta olan yatırımlar görünüyor.(geriye yönelik 35 Milyon dolar civarı yapılmış yatırım var.)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. sıkıntı yok bu düzeltmeler benim için alım fırsatıdır.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. 2nci seans

4. Bugün eski foruma yazılanları okudum, kendimce bazı konular dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istiyorum, bir yıl önce yazılanlarda toparladığımda beklenti var ov 1 euro hedef biçilmiş, dengesiz hareketler ile alım-satımda bulunanlar tedirginlik içinde bulundukları,kurumsal olarak zayıf oluşum şirketin bulunduğu belirtilmekte sonuçta ben bu hisse ile ilgili önümüzdeki bilanço bakar ona göre hareket eder beğenmez isem bir dakika beklemeden satıp çıkarım, ayrıca bir yıllık alan -satan bir takas paylaşabilen bir arkadaşın paylaşmasını ve bu takas durumunun bilgilendirebilecek forumdaştan rica olunur...

5. silverline1.jpg Aslında bu hissede ne olduysa 2016 yılında olmuştur. 2016 yılında Halis AYGÜL hisselerini satıp ortaklıktan ayrıldıktan sonra (veya daha öncesi alınan bir kararla hisseleri sattırıldıktan sonra) Hissemizin esas oğlanı İbrahim ATAY 7.199.976 olan payını 8.761.398'e çıkarmış yine diğer bir atay Mehmet İlhanda hisse senedi sayısını bir önceki yıla göre artırmıştır. şahsi düşüncem şudurki İbrahim Atay ın onayı ve/veya talebi olmadan mehmet engin çelebi hisseleri kimseye satılamaz.bu hisselerin satışı için başvuruldu ise alıcısı zaten hazırdır. M.Engin Çelebi oduncu ise İbrahm ATAY ormanın sahibidir. Bu ormandaki ağaçlardan para kazanmak istiyorsa ormancının sözünden çıkamazz. Hisse satışının veya şu anki fiyatlamanın gözümde hiçbir değerri olmamakla birlikte yıl sonu bilanço giderek dahada önem kazanmaktadır. ytd.

6. Bu mantıkla şirket yıllarca ıcerdeki ortak kavgasından dolayı mı hareketsiz kaldı acaba? Ben de aynı gorusteyim malların sahibi belli bunu satış yapılırken göreceğiz. Önceleri günlük kısım kısım verecek. 1 haftaya kalmaz mal el değişir. Geçen sefer 550 bin satılırken aynısı oldu. Mallar satış haberi nden 1 hafta sonra kayda alındı. 2/3 sefer 40 70 bin arasi satış oldu. En son mallar el değişti. 2 ileri 1 geri hareketler devam.sat al fırsatı veriyor ve hiç yaniltmiyor. Citi yabancıyı iyi takip edin. 3 4 kere biyiklilarin hareketi oldu. Bu sefer bakalım ne olacak ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 306/948 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •