Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
Hocam bana göre piyasada 50 milyona yakın ben de diğer 100 milyonu sizin gibi merak ediyorum... Hiç ses seda yok bu hisselerden hocam...

Diğer bir konu Melis ÇAKIR ile Nail ÇAKIR arasında uzaktan, yakından ilgisi yok... İlgi başkasıyla hocam...

Hocam hisseleri muhtemelen toplu tutmuyorlardır. Çünkü dikkat çekecektir. Onun için SPK da bu işi çözemez diye düşünüyorum...

Diğer bir konu muvazaalı hisse senetlerine gelince hocam sadece 19 milyondu zannedersem aracı kurumun zt nin haberi olmadan sattığı hisseler çeviklere verilen 17 milyon hisse, Melis ÇAKIR'a verilen 15 milyon hisse sözde bahar döşemin icrasından piyasaya verilen 4 milyona yakın hisse bunlar KAP'ta açıklaması olan hisseler hocam... Gerisini siz düşünün....
Evet SPK hlsseleri çözmede zorluk çekebilir ama isterlerse detaylı tetkik ler ve soruşturmalarla herşey açığa çıkarırlar.

ZT nın kendi hisselerini kime kaça vermiş ne için vermiş ortaklığı ilgilendirmez. Ama Melis yapı İle Bahar tekstile ait olan onlarca milyon kervn hissesinln kuruşçuklardan darma dağın edilmesi ortaklığı ilgilendiren durumdur.

Sonuçta sahipliği meçhul 100 milyondan fazla lot var, hiç hak hukuk aramayanların sahipliğinde

(Hiç bir şirket kendi kontrolündeki hlsseleri bu kadar kelepire piyasaya vermez, bu hisselerden en yüksek katma değeri oluşturacak yapılanmalara gitmeden kendi kontrolündeki hisseleri satmaz. Bir şirketin 100 milyon clvarında piyasada işlem gören kendi hisselerinin kendi sahipliğinde bukundurnadı çok önemli stratejidir, ileride burdan ciddi kartma değerler çıkarabilmesi açısından)
(Mesela bugüne kadar şirket onlarca gayrimenkukunden sadece bir ikisini satıp 200 milyon nakşt sağlasaydı ve bu hisseleri 2 lşra clvarında nitelikli bir yatırımcıya ihraç edemez miydi, bu durunda şirketin asla bir borcu kalmazdı, ne icralar olurdu nede başka işler) (yanı önce bşraz varlık satıtışı yapılarak ve sonra bu hisse ihracıyla hiç bir borcu kalmayan ve bu kadar varlığa sahip olan bir şirkette hlsse ihracı yapılacak nitelikli yatırımcı bulmakta zor değildir sanırım)