Sayfa 483/964 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ey Mezarcı İşin en kolayı değilmi kenardan eleştiri yapmak. Yanar dönerlik yapmak en kolayı değilmi kenardan konuşmak. Birşeyler iyi gidince sessiz kalmak. İşler ters gidince yırtık dondan çıkar gibi yazmak. Haa tabi birde şirketten maaş almadığın nemalanmadığın ve şirket adına da yazmadığın ayrı bir muamma. Bildiğim kadarı ile sende o gruba dahil olmuştun ama dürüstlük mücadele sana göre değil diye çok fazla tutunamadın orada çabucak kaçtın ortamdan. Aynı leş yiyici bir sırtlan gibisin zaten nicinden de belli ne mal olduğun. Sen desene şunu bu gurup aslanlar gibi hem selime hem SBK ya hemde sizin gibi sırtlanlara karşı savaşıp şu güne kadar bu şirketi ayakta tuttu sırtlanlara akbabalara yem etmedi. Ne olmuş yani davayı geri çekmişiz olabilir biz davayı ticari anlaşmaların ve bazı faailyetlerin şirket lehine daha rahat yürüyebilmesi için kendi hür irademizle geçici bir süreliğine geri çektik. Baktık yine yanlış yollarda gidiliyor yine açarız. Açmayız burası seni niye ilgilendiriyor ki. Kandırıldık diyormuşuz hiçte öyle bir şey demiyoruz. Kandıranlar da varsa bence kendilerini kandırmışlardır ve ergeç Adalet yerini bulur mezarcı. Senin hissen varmı bilmiyorum veya şirketle bağın ne onuda bilmiyorum ama senin gibiler burada insanların yıllarca birlik olmasını engelleyip çok daha erken yapılabilecek hamleleri engellediler. Toplum pisikolojisini çok iyi yönettiler yıllarca insanların birleşmesini iletişim kurmasını önlediler ve bunu sen ve senin gibiler sayesinde becerdiler. Ama şimdi bilmediğin şu husus var ve burada bu davada herkes birbirini tanıyor doğruda bizim yanlışta bizim mezarcı kandıranlar ve senin gibiler varsada bence onlar utansın. Seninki bir keçi hikayesi var ya ona benziyor. Koyun meralarda otlarken çitten atlıyor ve kuyruğu açılıyor ve herzaman gö.üü açık olan keçi ordan zıplıyor ve başlıyor yaygaraya. Gö.ünü gördüm gö.ünü gördüm diye. Ama kendi GÖ.Ü zaten hiç kapalı değil sn keçi pardon sn mezarcı

2. Hocam bana göre piyasada 50 milyona yakın ben de diğer 100 milyonu sizin gibi merak ediyorum... Hiç ses seda yok bu hisselerden hocam...

Diğer bir konu Melis ÇAKIR ile Nail ÇAKIR arasında uzaktan, yakından ilgisi yok... İlgi başkasıyla hocam...

Hocam hisseleri muhtemelen toplu tutmuyorlardır. Çünkü dikkat çekecektir. Onun için SPK da bu işi çözemez diye düşünüyorum...

Diğer bir konu muvazaalı hisse senetlerine gelince hocam sadece 19 milyondu zannedersem aracı kurumun zt nin haberi olmadan sattığı hisseler çeviklere verilen 17 milyon hisse, Melis ÇAKIR'a verilen 15 milyon hisse sözde bahar döşemin icrasından piyasaya verilen 4 milyona yakın hisse bunlar KAP'ta açıklaması olan hisseler hocam... Gerisini siz düşünün....
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bana göre piyasada 50 milyona yakın ben de diğer 100 milyonu sizin gibi merak ediyorum... Hiç ses seda yok bu hisselerden hocam...

Diğer bir konu Melis ÇAKIR ile Nail ÇAKIR arasında uzaktan, yakından ilgisi yok... İlgi başkasıyla hocam...

Hocam hisseleri muhtemelen toplu tutmuyorlardır. Çünkü dikkat çekecektir. Onun için SPK da bu işi çözemez diye düşünüyorum...

Diğer bir konu muvazaalı hisse senetlerine gelince hocam sadece 19 milyondu zannedersem aracı kurumun zt nin haberi olmadan sattığı hisseler çeviklere verilen 17 milyon hisse, Melis ÇAKIR'a verilen 15 milyon hisse sözde bahar döşemin icrasından piyasaya verilen 4 milyona yakın hisse bunlar KAP'ta açıklaması olan hisseler hocam... Gerisini siz düşünün....
    Evet SPK hlsseleri çözmede zorluk çekebilir ama isterlerse detaylı tetkik ler ve soruşturmalarla herşey açığa çıkarırlar.

ZT nın kendi hisselerini kime kaça vermiş ne için vermiş ortaklığı ilgilendirmez. Ama Melis yapı İle Bahar tekstile ait olan onlarca milyon kervn hissesinln kuruşçuklardan darma dağın edilmesi ortaklığı ilgilendiren durumdur.

Sonuçta sahipliği meçhul 100 milyondan fazla lot var, hiç hak hukuk aramayanların sahipliğinde

(Hiç bir şirket kendi kontrolündeki hlsseleri bu kadar kelepire piyasaya vermez, bu hisselerden en yüksek katma değeri oluşturacak yapılanmalara gitmeden kendi kontrolündeki hisseleri satmaz. Bir şirketin 100 milyon clvarında piyasada işlem gören kendi hisselerinin kendi sahipliğinde bukundurnadı çok önemli stratejidir, ileride burdan ciddi kartma değerler çıkarabilmesi açısından)
    (Mesela bugüne kadar şirket onlarca gayrimenkukunden sadece bir ikisini satıp 200 milyon nakşt sağlasaydı ve bu hisseleri 2 lşra clvarında nitelikli bir yatırımcıya ihraç edemez miydi, bu durunda şirketin asla bir borcu kalmazdı, ne icralar olurdu nede başka işler) (yanı önce bşraz varlık satıtışı yapılarak ve sonra bu hisse ihracıyla hiç bir borcu kalmayan ve bu kadar varlığa sahip olan bir şirkette hlsse ihracı yapılacak nitelikli yatırımcı bulmakta zor değildir sanırım)

4.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Size ne aereal banktan kardeşim siz cebinizdeki lotları düşünün. Şirket tamamını ödeyebiliyorsa ödesin zaten de ödemezse de ödemez bize ne şimdi de bunu mu tartışır olduk. neymiş ödenmeliymiş madik atılmasınmış Alemsiniz. Derdinizi anlayamadım
    Tespit edilen durum ve anlatılan durum farklı... Çarpıtmamalı.. Bazıları yönetimin hangi katakulle işlerle areal bankın alacaklarının ekarte edilmeye çalışıldığını ve burdan şirkette önemli artı değer çıkacağını anlatnaya çalışmışlardı. Tabl bunun bilinç altından beklentileri ve yönetime yaklaşımları yönlendirici içeriği de var. Buna karşı olarak yukarıdaki argumanlarda, yatırımcılar dolandırıcılıklardan beklenti oluşturamayacaktır ve burdan oluşacak çıkar duygusuyla dolandırıcılıklara yandaş olamacaktır denmeye çalışılmış sadece....

Bu gecen dört yılda bu kadar pisliği çirkefliği gözlemledikten sonra çok kişinin cebindeki lorlarda umrunda değil. Yeterki ilgili devlet kurumları spk tespit ve suç duyuruları kapsamında, şşrkete verdikleri zararın bir kaç katı maddi ceza kesseler ve ayrıca gereken diğer adli işlerinde başlatsınlar.

Hatta şirket yönetimine el koysalar ve şirketi varlık fonuna devretseler devlet hlsselerimizş dahi bağışlarız

Bundan sonra şirketi çok iyi yerlere getirsekerde hisse fiyatını üç beş katına uçursalarda bizler için anlamı yok. Tek önemli olan devleti yönetenlerin veya ilgili kurumların hakkaniyet adalet içinde davranması ve tespit edilen yolsuzluklara suçlara gereken cezaları en ibretlik şekilde vermesi...

Bu devleti yönetenler başta Koza grubu olmak üzere blr çok şirkete bu kadar etkili operasyon yapabiliyorlarsa, borsada halka açıl şirketlerde bu kadar açık seçik hile ve dolapların döndüğü ve spk nın bu kadar çık sayıda tespitler yaptığı blr şirketlerde müdahale etmelidir diye düşünüyoruz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla devlet yönetim izlenimine düşmemek için bir an önce en etkili şekilde gereken bütün incelemeleri başlatmaları gerekir diye düşünüyoruz.

Ceplerimizdeki lotların canı ceheneme. Hukuk ve adalet istiyoruz... sadece yatırımcılar için değil, ülke borsası için de gerekli, ülke ekonomisi için de gerekli, ülke için de gerekli... kimsenin ülke borsasının bu kadar çirkefleştirilmesine bu kadar kşrletilmedşnr izin verilmemeli!. Ceplerimizdeki lotların canı ceheneme.. hepsi bu!

5.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Tespit edilen durum ve anlatılan durum farklı... Çarpıtmamalı.. Bazıları yönetimin hangi katakulle işlerle areal bankın alacaklarının ekarte edilmeye çalışıldığını ve burdan şirkette önemli artı değer çıkacağını anlatnaya çalışmışlardı. Tabl bunun bilinç altından beklentileri ve yönetime yaklaşımları yönlendirici içeriği de var. Buna karşı olarak yukarıdaki argumanlarda, yatırımcılar dolandırıcılıklardan beklenti oluşturamayacaktır ve burdan oluşacak çıkar duygusuyla dolandırıcılıklara yandaş olamacaktır denmeye çalışılmış sadece....

Bu gecen dört yılda bu kadar pisliği çirkefliği gözlemledikten sonra çok kişinin cebindeki lorlarda umrunda değil. Yeterki ilgili devlet kurumları spk tespit ve suç duyuruları kapsamında, şşrkete verdikleri zararın bir kaç katı maddi ceza kesseler ve ayrıca gereken diğer adli işlerinde başlatsınlar.

Hatta şirket yönetimine el koysalar ve şirketi varlık fonuna devretseler devlet hlsselerimizş dahi bağışlarız

Bundan sonra şirketi çok iyi yerlere getirsekerde hisse fiyatını üç beş katına uçursalarda bizler için anlamı yok. Tek önemli olan devleti yönetenlerin veya ilgili kurumların hakkaniyet adalet içinde davranması ve tespit edilen yolsuzluklara suçlara gereken cezaları en ibretlik şekilde vermesi...

Bu devleti yönetenler başta Koza grubu olmak üzere blr çok şirkete bu kadar etkili operasyon yapabiliyorlarsa, borsada halka açıl şirketlerde bu kadar açık seçik hile ve dolapların döndüğü ve spk nın bu kadar çık sayıda tespitler yaptığı blr şirketlerde müdahale etmelidir diye düşünüyoruz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla devlet yönetim izlenimine düşmemek için bir an önce en etkili şekilde gereken bütün incelemeleri başlatmaları gerekir diye düşünüyoruz.

Ceplerimizdeki lotların canı ceheneme. Hukuk ve adalet istiyoruz... sadece yatırımcılar için değil, ülke borsası için de gerekli, ülke ekonomisi için de gerekli, ülke için de gerekli... kimsenin ülke borsasının bu kadar çirkefleştirilmesine bu kadar kşrletilmedşnr izin verilmemeli!. Ceplerimizdeki lotların canı ceheneme.. hepsi bu!
    Peki yakında 1 2 TL olursa hisse fiyatımız siz elinizdeki lotları satmadan bu haksız yükselişe dur deyin ve kot dışına attırmak için uğraşın ozaman. Siz nekadar diretseniz de biz tersini yapacağız.

6.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Peki yakında 1 2 TL olursa hisse fiyatımız siz elinizdeki lotları satmadan bu haksız yükselişe dur deyin ve kot dışına attırmak için uğraşın ozaman. Siz nekadar diretseniz de biz tersini yapacağız.
    Çarpıtmalarınıza yeni çarpıtmakta ekleyip duruyorsunuz... ortaya koyulan olgudan alakadız farklı blr olguya çarpıtarak... söylenilenin anlatılanın ekseni dışında yeni olgular yargılar oluşturmak hep...

Burda bşr çok kişi gerçekten yatırımcı taraftarı, hak adalet taraftarı ise, şşrkette birleşimiyle ortaya çıkan haksızlıkları, şirket birleşiminden sonra yapılan bütün düzenbazlıklar tek tek ortaya koyup bunlar üzerinden yatırımcıları aydınlatıp yatırımcıların mücadelesini doğru eksene sokar. Bu konularda ilgili kurumlar ve kişilere gereken bilgilendirme yazıları yazar ve başvuruları yaparlar (blzler bağımsız olarak elimlzden geleni yapıyoruz)

Ama bakıyordum bir çok sözde mağdur olmuş yatırımcı veya mağdur yatırımcı yandaşı maskesi ile forumlara hakim olanlar, sürekli yatırımcıyıları sögüşleyip ekarte etmeye çalışanlara dalkavukluk işini yüklenmişler, veya öne sürdükleri yargılarla ve oluşturdukları psikoloji ile yatırımcıları kendl cellatlarına daha iyi hizmet etmelerini sağlamaya çalışıyorlar veya stolcom endromu psikolojini en iyi işletip işkencecisine aşık olan yatırımcılar üretme çabasındalar

Neyse artık meydanı size bırakalım istediğinizi oynayın)

7. Valla sizi anlayamıyorum gerçekten sözlerinizi çarpıtmıyorum. Sadece bana göre yazdıklarınız hiç samimi gelmiyor özellikle son yazdıklarınıza hiç anlam veremedim Bence meydan sizde ve oynaması gereken sizsiniz

8. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/654397

İcradan lara ya alıcı çıkmamış.

Sayfa 483/964 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •