Teşekkürler
Ben takdir ediyorum bu global kumarbazları ama..
ABD'de kanunlaşan vergi indiriminden dolayı dolar yavaş yavaş ana vatanına dönecek..
QT'den dolayı global piyasalarda yavaş yavaş dolar azalacak..
En büyük risk ticaret savaşları başlarsa, azalacak ABD dış ticaretinden dolayı piyasalardan dolar çekilecek..hatta aynı sebeple global durgunluk riski mevcut olacak..
Ama helal olsun EURO'yu hala yükseltebiliyorlar..
NOT: FED faiz hikayelerini saymadım daha..dün ECB'nin bu ayki toplantısında Eylül için QE'yi keseceği olasılığı dillendirildi(ve Euro yükseltildi)..bugün bu haber yalanlandı..daha Eylül'de ne yapacakları belli değil..![]()
Son düzenleme : enki; 17-01-2018 saat: 00:43.
uğur civelek hoca pazartesi ne demiş: cevaplar burada,
bende geçen sene ortasından beri bu şeref yoksunlarına karşı pozisyon aldım,onların yenilgisi benim mutluluğum olacak.Tahvillerdeki olumsuz baskı doların diğer paralara karşı güçlenmesini ve emtia fiyatlarında gerilemeleri beraberinde getirdi. Söz konusu eğilimlerin büyüyerek riskten kaçınma eğilimini daha belirleyici hale getirmesini önlemek adına, haftanın ikinci yarısında seferber olundu ve bu eğilimler aksi yöndeki zorlamalar sayesinde durduruldu! Risklerini azaltmak adına fırsat kollayan ve bu amaçla piyasa yapmaya çalışanlar, risklerini hesapsızca artırmak durumunda kaldılar; günü kurtarayım derken bindikleri dalları kesme sürecinde ilerlemek zorunda kalmaya devam ettiler!
Yer İmleri