Sayfa 74/777 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 585 - 592 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Her ne kadar GLOBAL durumlarda kara bulutlar dolanıyor olsa da orada da dibine kadar saldırıyorlar..
    DOW 25 i geçti derken 26 yı da geçti..

1.5 faiz 2 enflasyon olan bir ülkede 18000 den 26000 e geldi borsa 1 senede...Müthiş birşey.

Bitirişi yapıyorlar gibime geliyor..Bugünden yarına olmaz..

Tepe oluşumu 3-6 ay arası sürer genelde bazen daha fazla..

Ondan sonra hard veya soft landing izleyecez gibime geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Her ne kadar GLOBAL durumlarda kara bulutlar dolanıyor olsa da orada da dibine kadar saldırıyorlar..

1.5 faiz 2 enflasyon olan bir ülkede 18000 den 26000 e geldi borsa 1 senede...Müthiş birşey.

dow ve euro yu kumarbazlar sonuna kadar zorluyor FED'e inat. Fakat Fed ile şaka olmaz,istese hepsini anında bitirir ama işlerin kontrolden çıkmasından korkuyorlar. kumarbazlar 10 senedir iyi para yaptı,hala güçleri var ama sonsuza kadar değil. YENİLECEKLER.

3. Bu coğrafyada TR yalnız değil..
    Bizim kaderimiz bütün bi coğrafyayı etkiliyor.

2016 darbe girişimi bütün EM paraları doları pataklarken 1.5 senedir bizde doların 4 tl ye gelmesi..

Büyük pencereden bakmak lazım..

TR dönülmez bi yola girmiş durumda.Ya herro ya merro denmiş OLABİLİR...

Bunu diyen lerinde bir bildiği vardır herhalde..

Şöyle düşünün ameliyat olmazsanız 10 gün içinde öleceksiniz ama ameliyat olursadan kurtulma şansınız yüzde 10 dense hangi yolu seçersiniz..

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dow ve euro yu kumarbazlar sonuna kadar zorluyor FED'e inat. Fakat Fed ile şaka olmaz,istese hepsini anında bitirir ama işlerin kontrolden çıkmasından korkuyorlar. kumarbazlar 10 senedir iyi para yaptı,hala güçleri var ama sonsuza kadar değil. YENİLECEKLER.
    power kumarbazlar DİBİNEEEE kadar alır veya satarlar onları taktiği budur..

BREXIT de ben ingilterenin çıkacağını düşünüyordum..İngiliz 30+ yaş insanların çoğuda çıkmak istiyordu..
    Basın yayın katılım az katılım az sa BREXIT olmayacak demektir şeklinde fake haberler atarken ingiliz 2-3 arkadaşım işten çıkıldıktan sonra gidecek çoğu ingiliz ondan katılım az dediler..TR saati ile öğleden sonra 4-5 idi euro alıyor borsa alıyor DOLAR satıyorlar haberler devam ediyordu..

son son son son sn ye kadar globalde euro ALDILAR bizde ise dolar sattılar..
    Ben full dolarda idim..an be an izledim..

Bir anda gece yarısı çakıverdiler..

Fiyatlamalarda şimdi bunun sinyalleri gelmeye başladı bana...

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    power kumarbazlar DİBİNEEEE kadar alır veya satarlar onları taktiği budur..

BREXIT de ben ingilterenin çıkacağını düşünüyordum..İngiliz 30+ yaş insanların çoğuda çıkmak istiyordu..
    Basın yayın katılım az katılım az sa BREXIT olmayacak demektir şeklinde fake haberler atarken ingiliz 2-3 arkadaşım işten çıkıldıktan sonra gidecek çoğu ingiliz ondan katılım az dediler..TR saati ile öğleden sonra 4-5 idi euro alıyor borsa alıyor DOLAR satıyorlar haberler devam ediyordu..

son son son son sn ye kadar globalde euro ALDILAR bizde ise dolar sattılar..
    Ben full dolarda idim..an be an izledim..

Bir anda gece yarısı çakıverdiler..

Fiyatlamalarda şimdi bunun sinyalleri gelmeye başladı bana...
    gund benim gidecek kapım kalmadı. TL faizi geç hikaye,euro bu şişkinlikte bulaşmam, gbp bi ihtimal ama o da arttı. BİST çöplüğünde işim olmaz. beton işine asla bulaşmadım ve bulaşmamda çöküşlerini görüyoruz zaten. ee nereye gidecez dolardan başka? kapı kalmadı be. emtiadan hiç bahsetmedim zaten. ben şu an %97 dolar %3 bitlerdeyim. mecburen böyle devam edecez.

6. ABD 10 Yıllık Tahvil 2,6+ son 3,5 yıl rekoru. global ve yerel kumarbazlar şimdi bunu görmezden geliyor,gelsinler bakalım.dolar roketleyecek kimse engel olamaz.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Her ne kadar GLOBAL durumlarda kara bulutlar dolanıyor olsa da orada da dibine kadar saldırıyorlar..

8. Dolar long icin pusudayım.

Sayfa 74/777 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •