Sayfa 215/774 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by julyen Yazıyı Oku
    Bu hayırcılar baya umutsuzluğa kapılmış,,, referandum muhabbetini bitirmişler

endişe konusunda haklısın .

Hayır çıkınca nerelerde patlama olacak , onu düşünüyoruz !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    bence o dudkleri takip etme.ulkuculerin alperenlerin baskalariyla ayni okulda okudum.oblar atar tutar eyleme gelince birileri onlara ne yapmamasi gerektigi bildirir.Türkmen turk ister avrupada ister bilmem nerde bizim kardasimizdir.orda varolan gercekler var ve okadar rahat edemiyoruz.bir bayrak asmis diye kerkuk kirt yeri mi oldu.tarih ke alay mi edecegiz.
    neyse Türk her uerde Türk tur.ibadet mezhep ayri birseydir.mezhep le turkleri bolmeye calistilar ama olmadi.zamaninda avrupa mezhep yuzunden birvirini yedi dindar olmamamalrina ragmen ama bize sokmedi.
    Telaferde Türkmen baba 2 kızı tecavüze ugramasın diye öz kızlarını kendi eliyle vurup öldürmüş, suriyedeki sünni ona yardım et, ıraktaki alevi ne hali varsa görsün, işte akp nin sünni mezhepçi politikası...Görünen köy kılavuz istemez...

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bunun renkli grafiğini de yapacaktım ama üşendim
    rumenigge hocam... hocam bende var.. sen çizme..hocam.. hocam..

Hem de 70'den beri..

anayasa değişikliğine hayır evren anayasasına evet manasına geliyor biliryosunuz değil mi?

Bunlar neye hayır dediğini bilmiyor ,, Tipik chp cevabı veriyorlar ,, hükümet ne derse hayır
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

7. koltuk icin yalan soyleyenlerden se
    uniformalilarin yasasi iyidir....
    delik teşik edildi hala direniyor
    gene iyi dayandi bunca yildir
    kaliteli yapmışlar...

Sizinkinin adı çıkmış .. sabah başka akşam başka söylüyor,, bakalım oy kullanmaya gidecek mi sizin ki )
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

Sayfa 215/774 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •