Sayfa 10/31 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
Arama sonucu : 244 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Bant Sıkışmaları (İlk 30 Senet) Tüm Periyotlar

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    işlemlerinizde başarılar dilerim
    Kağıt üzerinde başarılı olacaklarını düşünüyorum. Realitede çok başarılı olmadığımı biliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

BUGÜN GÜNLÜK VE HAFTALIK SİNYAL YOK. 10 BARLIK GEÇMİŞ SİNYAL SONUÇLARI GÜNLÜK VE HAFTALIK OLARAK ŞU ŞEKİLDE;

GÜNLÜK

HAFTALIK

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

DÜŞÜNDÜM DE; MADEM 2018 YILI SONUÇLARINI YAYINLAYACAĞIZ GÜNLÜKTE 260 BARLIK HAFTALIKTA DA 52 BARLIK GEÇMİŞE DÖNÜK VERİLERİN YAYINLANMASI DAHA DOĞRU OLACAKTIR... ZATEN LİSTE, SİNYAL GELDİKÇE OTOMATİK OLARAK DEĞİŞECEKTİR.

GÜNLÜK

HAFTALIK

#orma evvelce haftalık sinyal üreten hisse günlük sinyal üretmiştir.

#SEANSLIK #GÜNLÜK #HAFTALIK #ORTALAMALAR 50-100-150-200 EMA DİZİLİŞLERİNİN YUKARIDAN AŞAĞIYA OLMAK KAYDIYLA KAPANIŞI DİKKATE ALAN VE İHMAL EDEN SIKIŞMA YÜZDELERİ, SON OLARAK 3 VADENİN KESİŞİM TABLOSU ORTALAMA ÜSTÜ = 1

GÜNLÜK VE HAFTALIK TAKİBE DÜŞEN SENET YOKTUR. SİSTEM GÜNLÜK VE HAFTALIK PERFORMANSLARI ŞU ŞEKİLDEDİR;

GÜNLÜK

HAFTALIK

Net Dönem Karı veya Zararı -3.902.140

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Net Dönem Karı veya Zararı -3.902.140
    Hangi senet bu? Sinyal üreten bir senet mi?

Sayfa 10/31 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •