Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada NEF ilginç bir şekilde çok satmış Fiba projesinde.

Fiba grubunun arsasına projeyi yapmış. Bu yüzden altyapısı üstyapısı mimarisi sıkı şekilde Fiba holding ve Fibabanka denetiminden geçmiş. Alıcı olanlara Krediyi de Fibabanka vermiş.

Dolayısı ile normalde NEF i hiç sevmememe rağmen bu haberi paylaşayım dedim.

Dolayısı ile iyi projelere hala alıcı var diyebiliriz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/emlak/n...cikti-2108233/
    Bu memlekette jet fadıl 3 kez ev sattı.Millet maldivlerde devremülk aldı fadıldan ,normaldir yani.Neticede 5 yıl sonra kar zarar hesabına bakmak lazım.Borsada galipin kağıtlarına ,10 kat çıkmış kağıda alıcı geliyor mesele yok yani)))))))

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu memlekette jet fadıl 3 kez ev sattı.Millet maldivlerde devremülk aldı fadıldan ,normaldir yani.Neticede 5 yıl sonra kar zarar hesabına bakmak lazım.Borsada galipin kağıtlarına ,10 kat çıkmış kağıda alıcı geliyor mesele yok yani)))))))
    Millet kendine yaşam alanı arıyor.Nasıl daha rahat ve huzurlu bir ortamda otururum öncelikle onu düşünüyor ve bütcesi oranında alabileceği en iyi evi almaya çalısıyor.Sırf 5 yıl sonra şu kadar kâr ederim diye alanların az sayıda olduğunu düşünüyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Millet kendine yaşam alanı arıyor.Nasıl daha rahat ve huzurlu bir ortamda otururum öncelikle onu düşünüyor ve bütcesi oranında alabileceği en iyi evi almaya çalısıyor.Sırf 5 yıl sonra şu kadar kâr ederim diye alanların az sayıda olduğunu düşünüyorum.

Şikayetvar sitesine girin arama motoruna nef inşaat diye yazın.Yazılan şikayetleri okuyun sonra nef inşaat hakkında isterseniz gene konuşuruz.Rahat huzurlu ortam nefde varmıymış ev alanlar size kendileri anlatsın .Şikayet siteleri bundan var.Bu arada sitenin reklamını da yapmış oldum uygun oldu mu bilmiyorum.Ama bilgilenme açısından mükemmel bence.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şikayetvar sitesine girin arama motoruna nef inşaat diye yazın.Yazılan şikayetleri okuyun sonra nef inşaat hakkında isterseniz gene konuşuruz.Rahat huzurlu ortam nefde varmıymış ev alanlar size kendileri anlatsın .Şikayet siteleri bundan var.Bu arada sitenin reklamını da yapmış oldum uygun oldu mu bilmiyorum.Ama bilgilenme açısından mükemmel bence.
    Nef ile ilgili birşey yazmadım.Genel benim yazdığım.

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Nef ile ilgili birşey yazmadım.Genel benim yazdığım.

Ben nef hakkında yazdım ,kapış kapış giden evleri satan nef inşaatdan daha evvel ev alanlar neler neler yazmışlar bir okuyun çok şaşıracaksınız

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben nef hakkında yazdım ,kapış kapış giden evleri satan nef inşaatdan daha evvel ev alanlar neler neler yazmışlar bir okuyun çok şaşıracaksınız
    Sizin ev bence ucuz..495 yazan da var içi yapılı eve..Fiyatı artırın ciddi biri cıkarsa düşersiniz.Satılmayan eve zam yapmak gelenektendir.[emoji1]

7.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Sizin ev bence ucuz..495 yazan da var içi yapılı eve..Fiyatı artırın ciddi biri cıkarsa düşersiniz.Satılmayan eve zam yapmak gelenektendir.[emoji1]

Benim bildiğim 14 yıldır satılık ev var.Arada bir yenilenen ve evin bir penceresini kapatan satılık pankartıyla.Uzun vadeli yatırım diye buna derim
    Ayrıca örnek teşkil eder mi bilmem,İstanbul muadil ev ilan fiyatlarına göre %25 iskonto ile 1 ay içerisinde gerçekleşmiş bir satış biliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Okudum.Projeden ev alınmaz.Müteahhitin söylediğine inanılmaz.Özellikle ev m2 sinin nasıl hesaplandığını bilmeyen insanlar iki maket görüp 3 de süslü söz duydumuydu hemen aldanıyorlar parayı bayılıyorlar ve başlıyorlar pembe hayaller kurmaya..Sonrası hayal kırıklığı ama asıl sorumlu bunları yeterince denetlemeyen gerekli tedbirleri almayan devlet..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •