Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 873/1014 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Bu arada NEF ilginç bir şekilde çok satmış Fiba projesinde.

Fiba grubunun arsasına projeyi yapmış. Bu yüzden altyapısı üstyapısı mimarisi sıkı şekilde Fiba holding ve Fibabanka denetiminden geçmiş. Alıcı olanlara Krediyi de Fibabanka vermiş.

Dolayısı ile normalde NEF i hiç sevmememe rağmen bu haberi paylaşayım dedim.

Dolayısı ile iyi projelere hala alıcı var diyebiliriz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/emlak/n...cikti-2108233/

2. .................örgütün aynı daireyi 70 kişiye sattığı da belirlendi.

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...tinda-40716238

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada NEF ilginç bir şekilde çok satmış Fiba projesinde.

Fiba grubunun arsasına projeyi yapmış. Bu yüzden altyapısı üstyapısı mimarisi sıkı şekilde Fiba holding ve Fibabanka denetiminden geçmiş. Alıcı olanlara Krediyi de Fibabanka vermiş.

Dolayısı ile normalde NEF i hiç sevmememe rağmen bu haberi paylaşayım dedim.

Dolayısı ile iyi projelere hala alıcı var diyebiliriz.

http://www.sozcu.com.tr/2017/emlak/n...cikti-2108233/
    Bu memlekette jet fadıl 3 kez ev sattı.Millet maldivlerde devremülk aldı fadıldan ,normaldir yani.Neticede 5 yıl sonra kar zarar hesabına bakmak lazım.Borsada galipin kağıtlarına ,10 kat çıkmış kağıda alıcı geliyor mesele yok yani)))))))

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu memlekette jet fadıl 3 kez ev sattı.Millet maldivlerde devremülk aldı fadıldan ,normaldir yani.Neticede 5 yıl sonra kar zarar hesabına bakmak lazım.Borsada galipin kağıtlarına ,10 kat çıkmış kağıda alıcı geliyor mesele yok yani)))))))
    Millet kendine yaşam alanı arıyor.Nasıl daha rahat ve huzurlu bir ortamda otururum öncelikle onu düşünüyor ve bütcesi oranında alabileceği en iyi evi almaya çalısıyor.Sırf 5 yıl sonra şu kadar kâr ederim diye alanların az sayıda olduğunu düşünüyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sahibinden de ilan no 516015565 sayın brsci üstelik size direk satarım arada emlakçı parası da ödemezsiniz.Gelin alın kelepir işte.)))))))))
    ilanda bina yaşı 5-10 yaş arası denmiş ama, orası 15 seneden eski diye biliyorum...evinin tek deavantajı yüksek giriş olması..bir de alan kişinin içinde 20-30 bin masraf yapması gerekir (banyo-mutfak).

aidatı nedir bilmem, ama bence fiyatı çok uygun...muhiti ve siteyi iyi bildiğim için diyorum...emlakçı 380 yazmış demek ki 350 ye el sıkışılır eğer birkaç ay daha satılmasa ben gireceğim devreye o olacak...bence 350 ye kaçırılmayacak fırsat olur bu ev...forumdan yeni ev düşünenlere tavsiye ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Evinizi inceledim siz 250 kira bedeli istiyorsunuz..Ben 170 kira bedeline evinize talibim..Daha önce de 170 kira bedeline satanların evine talip oldugumu yazmıştım.Bu forumda ev satın alma kriteri bu..Ben de ona ayak uyduruyorum.Gerci bu üst sınır gerçekte ev bedellerinin 100 kira olduğunu iddia eden çok oldu burada.Malum kriz çıkacak usd de olanlar parayı katlayacak.O zaman benden evi tekrar 100 kira bedeline tekrar alırsınız kimbilir..[emoji1]

geçen yıl aldığın evin kira çarpanı neydi, bu yıl kaç...170 den aldıysan bravo...benim bildiğim eli yüzü düzgün, sorunsuz ve site içinde 170 diye bir çarpan yok..hatta 200 altı bile rüyanda görürsün diyim.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    geçen yıl aldığın evin kira çarpanı neydi, bu yıl kaç...170 den aldıysan bravo...benim bildiğim eli yüzü düzgün, sorunsuz ve site içinde 170 diye bir çarpan yok..hatta 200 altı bile rüyanda görürsün diyim.
    Bütünüyle katılıyorum size...Benim yazdığım iletiyi forumun müdavimleri anlar ancak..[emoji106]

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8. Ben anlamaz bu işlerden. %15.64 getirili bono aldım Cuma günü. Bu emlak işleri bana göre değil.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Bütünüyle katılıyorum size...Benim yazdığım iletiyi forumun müdavimleri anlar ancak..[emoji106]

Sayfa 873/1014 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •