İstanbul'da satılan bütün evlerin çetelesini tuttunuz herhalde..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
İstanbul'da satılan bütün evlerin çetelesini tuttunuz herhalde..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Bizizm devlet tüm zamanların rekorunu kıran bir sektöre teşvik vereceğine tarıma verse daha iyi değil mi.Çiftçiye teşvikli mazot ver daha iyi değil mi.
Hayır satmaya çalıştığım ev 2 yıldır değerini artırmadı.3 aydır satılık.415 den 3 ay önce satılığa çıktım geçen ay 380 e düştüm.Hala tek kişi aramadı.2 emlakçıya verdim ikisi de satamadı.Evde çekmeköy ekşioğlu beşyıldız 2 artı bir, metroya 100 metre havuzlu site.Gelin alın işte.Muadilleri sahibinden de 430 dan satılık ben 380 e size satarım.
Sahibinden de ilan no 516015565 sayın brsci üstelik size direk satarım arada emlakçı parası da ödemezsiniz.Gelin alın kelepir işte.)))))))))
Zarrab yeni bilgiler veriyor
Reza Zarrab davasını başından beri izleyen CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Soruşturma genişleyebilir. Mahkemede bizim mahkemede anladığımız Zarrabın halen konuştuğudur. Savcılıkla yaptığı anlaşmaya göre bildiği her şeyi anlatmak zorunda dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/...riyor-2182114/
Eyvah eyvah eğer kesilecek ceza artacaksa vatandaşa yeni vergisel yükler gelmemesi İMKANSIZ...
Hatta Yunanistandaki gibi Emeklilik maaşlarında kesinti bile gündeme gelebilir.
Bizim vatandaş halla uyanmadı , mesala kira gelirinde yapılan % 30'u bulan zammı ...
Hele bir Mart ayı gelsin beyannameyi verdiklerinde görecekler
12 kiranın 2-3'nü kira vergisine , 1'sini emlak vergisine
eee geriye kalan gelirle hesapla bakalım eğer her sene bu mülkün fiyatının artmasının garantisi var mı ?
bu mülk eskmiyor yıpranmıyor mu
gayrımenkul işi eğer vergisel önlemler alınmaz,aynı politikalarda ısrara devam edilirse uzunca bir süre için dondurucuya girecek gibi
Bunları çözmeleri gerekirken koştura koştura katara gidiyorlar bak kanal istanbul yapıcaz etrafı boş orayıda betonla dolduralım derdindeler.
Şaşırtan manzara! Mevsimler karıştı...
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kuraklık nedeniyle göllerdeki su çekildi. Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde sürdüğü bölgede güller yeniden çiçek açarken, eskiden balık avlanan ve kenarında piknik yapılan göl alanından araçla ve yaya geçilebiliyor.
Türkiye'de son 44 yılın en kurak kış mevsiminin görüldüğü Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Ocak ayı sonuna gelinmesine rağmen yağış düşmemesi bölge çiftçilerini endişelendirdi Halk arasında 'Zemheri' olarak bilinen kışın en soğuk döneminde bölgedeki güller yeniden çiçek açarken, birçok doğal ve baraj göllerinde önemli miktarda su çekilmeleri görüldü.
SU ÇEKİLDİ, ESKİ KARAYOLU ORTAYA ÇIKTI
Kilis'in su ihtiyacını karşılayan Seve Baraj gölü de yüzde 90 oranında kurudu. 2002 yılında inşası tamamlanan ve Kilisin su ihtiyacını karşılayan barajda kurulu arıtma tesisiyle saatte 600 su kente pompalanarak halkın içme ve kullanım suyu ihtiyacını karşılıyordu. Baraj gölü 2012 yılında etkili yağışlar nedeniyle taşmış ve yollar su altında kalmıştı. 2014 yılında da kuraklık nedeniyle su düzeyi düşmüş, 2016 yılında yağışların etkisiyle su düzeyi yüzde 80nin üzerine çıkarak Kilisliler'in yüzünü güldürmüştü. Bu yıl kuraklık nedeniyle barajdaki su düzeyi yüzde 10'un altına düştü. Su çekilince barajın tamamlanması ile beraber su altında kalan eski Kilis-Gaziantep karayolu da ortaya çıktı ve bölgedeki çiftçiler tarafından kullanılmaya başlandı. Eskiden balık avlanan ve kenarında piknik yapılan gölün içinden araçla ve yaya olarak geçilebiliyor.
Evinizi inceledim siz 250 kira bedeli istiyorsunuz..Ben 170 kira bedeline evinize talibim..Daha önce de 170 kira bedeline satanların evine talip oldugumu yazmıştım.Bu forumda ev satın alma kriteri bu..Ben de ona ayak uyduruyorum.Gerci bu üst sınır gerçekte ev bedellerinin 100 kira olduğunu iddia eden çok oldu burada.Malum kriz çıkacak usd de olanlar parayı katlayacak.O zaman benden evi tekrar 100 kira bedeline tekrar alırsınız kimbilir..[emoji1]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer İmleri