Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
Güzel temeniler. Umarız en kısa zamanda güzel şeyler olur ve sadece yakın geçmişte 0.20 lerde 0.30 lardan hisseye girenker değilde uzun yıllardır yüksek maliyetlerde hissede olanlanlarda zararlarını kurtarabilecek güzel işler yapılr.

Neyse yatırımcılarda yeni yönetime destek olmuşlar ve de ilişkiler karşılıklı güven ve pozitif beklentilere dayalı ise dileriz herşey getirsin gönlünce olur..
Zaten mühim olan konu aslında bu arkadaşlar. Benim değil ama bir çok kimsenin maliyeti son 4-5 yılıda sayarsak buna dayanarak enflasyon karşısında eriyen çoluk çocuğunun rızkını yatırım yapmış olduğu Şirketin hisse fiyatını öyle bir yerlere taşımalıki karşılıklı olarak herkes memnun kalsın. Buda incelemelerime ve araştırmalarıma dayanarak söylüyorum ki maliyeti 2 ye yakın bir çok kimse var. Elbette düşük maliyetlilerde hakim ama burda konu yıllarca mağdur olan yatırımcıyla barış sağlamaksa hisse değeri gerçekten 1,60 ile 2,5 arası yerlerde primlenmeli. Yoksa sen tutupta hisseyi 80-90 lara getirip geri basılmasına müsaade edersen burdaki yıllarca bekleyen yatırımcı yine mağdur olur. Bundan nemalananda ben ve benim gibi maliyeti düşük kişiler olur. Buda yıllarca kervana bel bağlayan yatırımcısını asla memnun etmez. Asıl konu baştada denildiği üzere ZARARSIZ olarak hissedarların hisseden ayrılması güzel işlerle beraber yeni yatırımcılarla beraber Şirketin güzel yerlere gelmesi .Ben geleceğinede inanıyorum ve güveniyorum.