Sayfa 1154/1200 İlkİlk ... 154654105411041144115211531154115511561164 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 9,225 - 9,232 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Saatlik Jants ( alintidir )
    2023 sonu Bist 8000?

2.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    borsayı bu ara çözmek çok zor. ortam bozulmazsa şubatın ikinci haftasına kadar zig zag yaparız sonra bilanço yükselişi başlar

emlak konutla endeksi çözmeye çalışiyim dedim. kırmızı görüntü için endeksin 100 bin altına inmesi gerekir ki pek mümkün değil.
    mümkün değilse zig zag sonra 122 bine hücum... y.t.d.

Hocam bir de cmbtn a grafik atabilir misiniz.teknik acıdan bir değerlendirmenizi rica ediyorum.müsait zamanda şimdiden elinize sağlık hocam

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bahattin Yazıyı Oku
    Hocam bahsettiğiniz şey 60 dakikalık grafikte işaretlediğim yer mi? eğer öyleyse bu grafikte çalışmamış başka teyit alacağımız şeyler nelerdir?

Evet istediğim bu tarz öpmeler.

Ama bunun çalışmamasının sebebi çok yukardan düşmemiş macd. birde bunu çalıştırmayan haftalık ve günlük satta olması.

birde 60 lık macdın geliş açısı falanda çok önemli bu işlerde.

Öptükten sonra sert alması beklenir. almaz ise macd sürünmeye devam ederse genelde aşağı kırıyor.

Bunu başka indikatörden anlayamassınız. Anca tam o kesişimde ortalama falan kullanılır. ortalama ile macd aşağı keserse stop kullanılır.
    Son düzenleme : Sacrosanct; 21-01-2018 saat: 17:57.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    borsayı bu ara çözmek çok zor. ortam bozulmazsa şubatın ikinci haftasına kadar zig zag yaparız sonra bilanço yükselişi başlar

emlak konutla endeksi çözmeye çalışiyim dedim. kırmızı görüntü için endeksin 100 bin altına inmesi gerekir ki pek mümkün değil.
    mümkün değilse zig zag sonra 122 bine hücum... y.t.d.

Bence ilki olur.

2,50 altı olmaz. Bununda bist kompoziti tarihi dibinde.

Beklentim thy gibi bistten ayrı bir rally yapması ama olmadı bir türlü.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Mesela yunsadan ornek vereyim soldaki 60 lik son sagdaki 60 lik sondan daha kuvvetlidir.

Soldaki canak acisi ile gelen 60 lik her zaman tercihimdir.

Ama bu seferki 60 lik tan sonra deli gibi bir seanslik son olan bir macd geliyor.

Bu top yekun fiyati daha iyi etkileyecek bir macd acisidir. Onun icin bu 60 lik bir onceki 60 liktan belkide daha iyi gidecek daha kotu olmasina ragmen. Yani 60 lik sonlarinda birbirinden cok farkli komplike halleri var. Bu tecrubeler zamanla kazaniliyor malesef.

Bence bu seansligin hakkini vermeli artik.

Buda seansligin yakin cekimi.

Alttan kestikten sonra boyle bisey bekliyorum.

Bunun kesmesi ilede fiyatin 5.20 5.30 olmasi lazim en az.

7.  Alıntı Originally Posted by DrKaptan Yazıyı Oku
    Sayın SACRO forumunda insanlara hakeret ediliyor ve sende ses etmiyorsun o mesajı sildirmezsen ve özür diletmezsen suç duyurusunda bulunacağım kime neden hangi hakla hakeret edebilir
    Kim kime neyi sildiriyo?
    Kim neden özür diliyor?
    Bu çocuğun topiği dışında Babo abi ve Bulut vardı aklı başında.. Babo abide kapattı.. geriye bu garibanlar kaldı. Diğerleri full terso..
    Bence hemen suç duyurusunda bulun. Vakit kaybetmeden.. burada fetö propogandası, siyasetin kralı yapılırken aklın nerdeydi?
    Hiç vakit kaybetme sen..

8.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Kim kime neyi sildiriyo?
    Kim neden özür diliyor?
    Bu çocuğun topiği dışında Babo abi ve Bulut vardı aklı başında.. Babo abide kapattı.. geriye bu garibanlar kaldı. Diğerleri full terso..
    Bence hemen suç duyurusunda bulun. Vakit kaybetmeden.. burada fetö propogandası, siyasetin kralı yapılırken aklın nerdeydi?
    Hiç vakit kaybetme sen..
    Ben sana yazmadım Sacroya yazdım insanlara hakaret eden biri muhatabım olamaz sen suçun la otur...

Sayfa 1154/1200 İlkİlk ... 154654105411041144115211531154115511561164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •