Sayfa 522/900 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hareketin eli kulağındadır,bu sefer 0.70 falan durduramayacak,1.30 lara kadar yolu var...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Hareketin eli kulağındadır,bu sefer 0.70 falan durduramayacak,1.30 lara kadar yolu var...
    Ver mehteri...

Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...

3. endeks düşerken hemen düşmesi endeks yükselirken de tepkisiz kalması hoş değil.tek iyi şey işlem hacmi düşüklüğü.biri tahtayı yukarı çizmesse gözü toprakta gibi.
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

4. 2 kademe mal alınsa hareket gelir...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. Bundan bir cacık olmayacak gibi..
    Kandırıldık yine.

6. Tekniğe dayanarak söyledim,bu hafta hareketi bekliyorum,teknik %65-70 çalışır...

açığa satış listesi

8.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Tekniğe dayanarak söyledim,bu hafta hareketi bekliyorum,teknik %65-70 çalışır...
    hangi tekniğe göre grafik filan neyse lütfen aydınlatır mısın?
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

Sayfa 522/900 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •