Sayfa 104/1200 İlkİlk ... 454941021031041051061141542046041104 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Orge
    cemts
    karel yarın teknik anlamda hareket beklediğim.
    grafiklerini geçen hafta atmıştım.
    bol kazançlar .

2. Bjkas!!!!
    Obo yapmış, mavi daire içinde kapanışlar yaparsa fincanın kulpunu takar, kirmizi yatay destekleri takip etmek gerekir, kırarsa geçmiş olsun formasyonu olur!!!
    Yatırım tavsiyesi değil bilgi amaçlı eğitim çalışmasıdır!!!

3. Orge!!!!
    Uzak çekim nerdeyiz görelim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Orge yakın çekim
    Flamayı kiramazsa 6.40 lara çekilebilir, obo olmaz umarım, flamayı yukarı kırarsa 9,30 lara kadar hiç bir direnç YOk, varsada ben göremedim
    Kesinlikle eğitim çalışmasıdır, al sat tut tavsiyesinde bir çalışma değildir

5. Cemts!!!
    Kırmızı direnç kırarsa 3.20 hedef olur, destekleri kırarsa rakam orda el sallıyor aşağıda, hisse sıkışmış ve indikatorleri pozitif!!!
    Üst direnç kırarsa spek sazı eline alır!!!!
    Temelini bilmem pekte bakmam, elimde YOk, çizgiler arası hareket ederim, kesinlikle eğitim bilgi alışverişidir, al sat tut tavsiyesi içermez

6. Karel!!!
    Resimde gördüğünüz üzere 2.50!yatay destek üzerinde mavi kare içine aldığım bölge bize, üsteki mavi daire yada alttaki mavi daireye gidiş,dönüş hakkında erken bilgi verebilir!!!
    Kesinlikle al sat tut tavsiyesi içermez, bütün rakamlar resim iciresindedir kısa vadeli!!!
    Elimde paylaştığım hiçbir hisse YOk yazıldığı icin yardımcı olmak istedim kendi penceremden!!!
    Lutfen ciddiye almayın zarar edersiniz!!

Sn Fight clup dostum eline, emegine saglik cok guzel paylasimlar.

Tesekkurler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8. Usd!!!!
    Buda son grafik olsun, görüldüğü üzere bir obo oluşumu var, 3.60 mavi daire içine aldığım yer yanı boyun çizgisi asagi kırarsa altta kare içine aldığım 200 günlük Ho en sağlam desteği ve oralara gelmesi beklenebilir!!!
    3.70 kırmızı direnc çizgisini kırarsa buda bize flama yada bayrak adini sen koy formasyonu olur ki!!! Hiç istemem boyle birşeyi 4.50 hedef olur, Allah yazdıysa bozsun diyim.
    Sacro hocam lutfen kızma sayfalarını meşgul ettim.

OBO lar tepede TOBO lar dipte olur der büyüklerimiz

Sayfa 104/1200 İlkİlk ... 454941021031041051061141542046041104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •