Sayfa 788/1001 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Doların yükseleceğini düşünenlerin fikirlerini beyan etmek için açılmış bir başlığı provoke edici şeyler yazmaktan vazgeçin (tatile çıkmak istiyorsanız o ayrı). Burası dışında da döviz forumları mevcut. Bu ısrar niye??
    karga ile aslan uçağa binmişler
    karga hostese bi viski getir kızım demiş
    diye başlayan bi fıkra var
    bunlarınki de ondan
    bir halt olacağı yok.

Kenef kağıdı imiş..

Anaaaaaaaaa MB'ları kenef kağıdına sarılmış yatıyorlar..

Yazık bu zekai'lere ya..

3. Benim vade dahil maliyetim dahil : 3,91

4.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Benim vade dahil maliyetim dahil : 3,91
    sen yine iyisin döviz satım ihalelerindeki maliyetlere bir bak istersen

5.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Benim vade dahil maliyetim dahil : 3,91
    bu kadar panik yapacaksan bence usd işlerinden vazgeçip enflasyon altı TL faizde durmalısın. benimde vade dahil ortalamam 3,90 olmuştur ama dediğim gibi kısa vade indi çıktı ile işim olmaz.benim hesaplarım global kumarbazların yıkılışı üzerine kurulu. şimdilik bu kumarbazlar dolara pozitif yansıyacak gelişmeleri gözardı edip bastırıyorlar.yani risk birikiyor onlar için. benim için sorun değil ben beklerim.isteyen istediği gibi kafa bulabilir burada gerçekleri konuşuyoruz. Burada ben hariç kim bu kumarbaz sistemden bahsedebildi? Ancak Enki biraz yakınlaştı.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu kadar panik yapacaksan bence usd işlerinden vazgeçip enflasyon altı TL faizde durmalısın. benimde vade dahil ortalamam 3,90 olmuştur ama dediğim gibi kısa vade indi çıktı ile işim olmaz.benim hesaplarım global kumarbazların yıkılışı üzerine kurulu. şimdilik bu kumarbazlar dolara pozitif yansıyacak gelişmeleri gözardı edip bastırıyorlar.yani risk birikiyor onlar için. benim için sorun değil ben beklerim.isteyen istediği gibi kafa bulabilir burada gerçekleri konuşuyoruz. Burada ben hariç kim bu kumarbaz sistemden bahsedebildi? Ancak Enki biraz yakınlaştı.
    Panik yapmıyorum artık sinir minir kalmadı.
    Sadece birisi demiş yukarıda bu forumdakilerin çoğunun dolar maliyetleri 3,50 civarı diye de onun için belirttim.

7.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    sen yine iyisin döviz satım ihalelerindeki maliyetlere bir bak istersen
    o kadar bilmiyorum bakmayı. Siz biliyorsanız bizi de aydınlatırsanız sevinirim. Hem moral olur benim gibilere

Kulağıma geçenlerde 4,13 ten $ alımı yapıldı diye bir şey çalınmıştı ama detayını vadesini falan bilmiyorum

8. Merak ettiğim dün MB döviz satarak müdahale etmiş midir? eğer ettiyse ne kadar müdahale etmiş, döviz rezervi ne kadar azalmıştır?

Dünya ralli havasındayken bu soruların bir anlamı olmaz! ama piyasalar bozulduğunda çok anlam kazanacak...

Şahsi görüşüm dünya piyasalarının bu soluksuz rallisi, gelecek uzun düşüşün habercisi olarak görüyorum!

Yatırım batırım tavsiyesi değildir...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 788/1001 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •