Originally Posted by ist2011 sağdaki fincan kulp ile endeks yukarı kırar mı kırar mı ki
"""Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar.""" """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""
Originally Posted by Neweco TIRE saatlik. sizin macd kesisme gerceklesmis, kafa hafif yukari kalkmis gibi? [IMG][/IMG] Kısada tobo var
hayret ! benim nuh çimento bile hareketlendi
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by laguna hayret ! benim nuh çimento bile hareketlendi 10.80 yapar mı hocam
Originally Posted by ist2011 10.80 yapar mı hocam tahtaya spek geldiyse 40 liraya bile gider. iki senedir bekliyorum bi türlü gitmedi... işin sevmediğim tarafı endeksin zirvesinde hareketlenmesi. sacro üstadın dediği gibi ROKETTT. bu sene olmazsa 2019 olmazsa 2020
aselsanı kaçırmışız
sn laguna sizden habersiz kristale baktım benim de çok hoşuma gitti sonra bir baktım siz paylaşmışsınız tebrik ederim
Originally Posted by Sabırsuz sn laguna sizden habersiz kristale baktım benim de çok hoşuma gitti sonra bir baktım siz paylaşmışsınız tebrik ederim spekülatif harekletler yapıyor Dostum. yakalarsan güzel para kazanıyorsun. ben desteğe gelince alıp bekliyorum. yüzde 1-2 yapınca hemen topuk
Forum Rules
Yer İmleri