Sayfa 306/651 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Arkadaşlar tam 1 senedir Bimeks'teyim ( kar ettik satmadık simdi bekliyoruz:/ ). sürekli takip etsemde pek (hatta hiç) forma yazmıyorum. Dün bi bankanın özel görüntülerini gördüm. Bimeks'le ilgili "tüm bankalara ait toplam risk bedelini" gösteren ekranda (bankada yetkili bir çalışan aracılığıyla) bende başta inanamadm fakat yaklaşık 4milyar TL (eski haliyle 4 katrilyon TL) gösteriyor. Yani demem odur ki 4 milyar TL nin batıp gitmesine kimse izin vermez. Bu çark er ya da geç dönecek diye düşünüyorum.

Bu bilgiyi de paylaşmazdım fakat cepseyir denen ahlaksız sitenin insanları korkutmasına göz yummak istemedim.

Kimse için YTD sadece gördüğümü yorumladım
    >>>>>>>>>Yatırım tavsiyesi değildir<<<<<<<<<

2. Sayın Özgür35 gece siz yazınca bende bakmıştım.Haklısinız şimdi tekrar düzeltmişler

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. arbulda battık bunda 8 aydır bekliyorum zarar 12000 inşallah olumlu bir haber gelirde kurtuluruz nasıl oluyorda bu kadar zamandır bi tedbir almıyorlar hayret adam göz göre göre firmasını batırırmı

4.  Alıntı Originally Posted by ahkulak Yazıyı Oku
    Sayın Özgür35 gece siz yazınca bende bakmıştım.Haklısinız şimdi tekrar düzeltmişler

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben ekran görüntüsünü aldım zaten burada da paylaştım..
    Birazdan yine 28 kapatırız yani yine emir silmişler sanırım, 29 dan 300 bin alıcı nereye gitti ki 😂😂😂 İşleri güçleri yok emir yazıp siliyorlar.. Bir gün silemez de elinde patlarsa görürsün sayın emir silen kurum..

5. Yanılttı beni 29 kapattı 😂😂 Borsa rekorlar kırmış biz bir kademe artışı bekliyoruz..

6. Ocağımıza incir ağacı dikti amk kağıdı millet cebini doldurdu herkes kazandı biz kaybetmeye devam Allah bildiği gibi yapsın yedirmesin mazlumun parasını bu kan emicilere

7. teşekkürler sayın saza..
    piramit 500 lira kar etti bozdurup bozdurup harcasın..

Sayfa 306/651 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •