Sayfa 71/483 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 3863 madde; 561 - 568 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

1. Kim alıyor kim satıyor..neler oluyor..dun 52.5 bugün 49.5 .. yarın ne olucak? Borsa rekor tazeliyor. Biz hâlâ rampa da tırmalıyoruz. Her sabah bu rampa nin sonu gelecek diye umutla seansi bekliyorumm . Ama ölüm sessizliği DEVAM ediyor. Şimdilik hayalle yaşıyoruz. Belki yarın sabah hayallerimiz gerçek olur... kim bilir....

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Eğer bütün bunlar oyun değilse adam işi biliyor. Satıcıların çok olduğu kademeleri almayıp fiyati aşağı çekip kucağıni açıp bekliyor. Nasıl olsa birileri gelip oturuyor.acelesi yok adamın.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hâlâ bu hissenin yatırımcı ilişkileri sorumlusu sn bahtım KARA beymi degistimi az biraz lop var ara sıra sadece fiyatına bakıyorum sadece ytd
    Birde benim hemşo vardı sn ROYAL nerede gören bilen varmı ?
    DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
    Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç

4. Alman turizm birliği/frenzel: Türkiye için erken rezervasyonlar 2018 yılında yaklaşık % 70 arttı

5.  Alıntı Originally Posted by nordstren Yazıyı Oku
    Alman turizm birliği/frenzel: Türkiye için erken rezervasyonlar 2018 yılında yaklaşık % 70 arttı
    bu adi kagidi etkilemez böyle haberler. üzerine yenileme calismasi yapcaz para yok kredi cekiyoruz diye haber bile gönderirler

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. önemli olan şirketin sektörün iyiye gitmesi para kazanması ederini bulacak iyimserim...

7. adam kazik caktı gitmem diyor. egeli bile tavan yapti utan be rezil

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Biz almayınca kimse almıyor. Hep birlikte desteğe DEVAM etmeliyiz ki yeni alıcı gelsin. Diğer türlü beklemeye devam

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 71/483 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •