Sayfa 305/1078 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İçeriğinden bahsediyorsanız, onu paylaşmıyorum. Fakat Günlük olarak Gün sonunda sonuçlarını paylaşıyorum...

Hem grafik ve hem de tablo olarak...
    Bu is egonu tatmin etmekten baska ise yariyormu
    twitter/borsasihirbazi

2.  Alıntı Originally Posted by peneskertli Yazıyı Oku
    Bu is egonu tatmin etmekten baska ise yariyormu
    Yok yaramıyor, siz dert etmeyin böyle şeyleri üzmeyin kendinizi, yazık zaman öldürmeyin burada...

Ayrıca kendinize bir uğraş bulun, durup dururken niye buraya gelip dalaşma gereği duyuyorsunuz merak konusu...

Kavga etmeyi seven insanların olduğu başka başlıklar var oralara bir göz atın, sizde araya katılırsınız orada yeni olduğunuz bile fark edilmez, burada çıkıntılık yaptığınız kolayca belli oluyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Yok yaramıyor, siz dert etmeyin böyle şeyleri üzmeyin kendinizi, yazık zaman öldürmeyin burada...

Ayrıca kendinize bir uğraş bulun, durup dururken niye buraya gelip dalaşma gereği duyuyorsunuz merak konusu...

Kavga etmeyi seven insanların olduğu başka başlıklar var oralara bir göz atın, sizde araya katılırsınız orada yeni olduğunuz bile fark edilmez, burada çıkıntılık yaptığınız kolayca belli oluyor...
    Gereken cevap verilmiş. Bana gerek kalmamış...

Teşekkür ederim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. Kavgayi isteyen sizsiniz. Sefiller. 😄😄☺😃😂😆
    twitter/borsasihirbazi

5.  Alıntı Originally Posted by peneskertli Yazıyı Oku
    Kavgayi isteyen sizsiniz. Sefiller. ����âËœºï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½ï¿½
    Allahım yerde ararken gökte buldum seni, imzana baktım resmen gözlerim yandı, Twitter da rastgele bir hisse grafiği çizip altına 10-15 hisse yazarak etiketleyen ezik kim olaki diye aklımdan hep geçerdi buldum seni...

https://mobile.twitter.com/borsasihirbazi
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. Seni fark ettirmeden filme almışlar...

https://m.youtube.com/watch?v=Vpho128OEhY

7. Haha. Tum marifetimi ora saniyorsunuz. 😄☺😉😉😆😃😅
    twitter/borsasihirbazi

8.  Alıntı Originally Posted by peneskertli Yazıyı Oku
    Haha. Tum marifetimi ora saniyorsunuz. ��☺����������
    Öyle sanmıyoruz ayıp ettin, 6.5 ay önce bir başlığa dadanmışsın sonra kaybolmuşsun, dün yine yine geri dönmüşsün hisse.nete bulaşacak adam arıyorsun, sosyal hayattaki yalnızlığını yada kimsenin seni sallamamasını böyle sanal ortamda gidermeye çalışıyorsun, neyseki ben iyi yürekli biriyim ve sana ilgi gösteriyorum kıymetimi bil

Sayfa 305/1078 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •