Originally Posted by balıkadam Fxplus tan kastınız hisse derinlik ekranı ise ücretsiz olmasi imkansiz. Çünkü aracı kurumlarda bu hizmeti belli bir ücret karşılığı satin aliyorlar. Ancak belli miktarda komisyon bırakırsanız ucretsiz alabiliyorsunuz. SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. teşekkürler. Marbasta hesabınızı taşırsanız işlem limiti aramadan web üzerinden Webfx i (anlık veriyi) ücretsiz sunuyor. komisyon 10binde5 bilginize.
Originally Posted by sinan86 teşekkürler. Marbasta hesabınızı taşırsanız işlem limiti aramadan web üzerinden Webfx i (anlık veriyi) ücretsiz sunuyor. komisyon 10binde5 bilginize. Ben 10binde 2 ile çalışıyorum SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by balıkadam Ben 10binde 2 ile çalışıyorum SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. işlem hacminize bağlıdır büyük ihtimalle benim çok yüksek değil
Originally Posted by sinan86 işlem hacminize bağlıdır büyük ihtimalle benim çok yüksek değil Yok işlem hacmi onemli değil. Alb menkul. SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri