Sayfa 165/1024 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by asman35 Yazıyı Oku
    Odeo +300K 35 gün temdit
    % 13 bağlandı.₺/#/

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    güzel oran demek odea 13 e çıkmış .dolar 5 kuruş çıkınca tl eriyorcular acaba ne yorumda bulunacak ..tl la fontain'deki tavşan ile kaplumbağa gibidir.sonunda yarışı kaplumbağa kazanır..

2. Burgan swap 13.40 cuma 13.15 idi..

Dolar temdit 3.50 , 3.60 max..

Yeni giriş lere biraz daha yükse (yanlışım olabilir ) 3.90 olabilir..1M dolara kadar..

3.  Alıntı Originally Posted by PAYİDAR Yazıyı Oku
    arkadaşım uzak dur.
    tavsiyeniz için teşekkür ederim.neden böyle düşündüğünüzü öğrenebilir miyim?

4. Fiba internet sitesinde Kiraz hesap detayları tatmin edici değil. Şubeye gittim. Bu kirazı kaç ayda veya yılda bir yiyebiliriz diye sordum. '' Bu cennet meyvesidir, ömrünüzde bir kez yiyebilirsiniz '' dediler. Yani bir kez hesap açıp 3 ay yediniz, sonrası yok. Amaçları nedir anlamadım.... Müşteri portföyünü artırmış olmak için diye düşündüm.

Hosgeldin diyip kisa bir sure faiz alip sonra piyasanin altinda faize donmek iyi degil, ortalama faizinize bakmalisiniz.........

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Fiba internet sitesinde Kiraz hesap detayları tatmin edici değil. Şubeye gittim. Bu kirazı kaç ayda veya yılda bir yiyebiliriz diye sordum. '' Bu cennet meyvesidir, ömrünüzde bir kez yiyebilirsiniz '' dediler. Yani bir kez hesap açıp 3 ay yediniz, sonrası yok. Amaçları nedir anlamadım.... Müşteri portföyünü artırmış olmak için diye düşündüm.

Yeni bir konu actim- paylasimlariniz dan faydalanmak guzel olacaktir..

Yabanci ulke tatil amaclari anilari tecrubeler vb..
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2954

7. Arkadaşlar: Abank, VOV Hesap, 60 gün, Eski/Yeni fark etmez, % 13,00'dir. Bilgilerinize...

Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Fiba internet sitesinde Kiraz hesap detayları tatmin edici değil. Şubeye gittim. Bu kirazı kaç ayda veya yılda bir yiyebiliriz diye sordum. '' Bu cennet meyvesidir, ömrünüzde bir kez yiyebilirsiniz '' dediler. Yani bir kez hesap açıp 3 ay yediniz, sonrası yok. Amaçları nedir anlamadım.... Müşteri portföyünü artırmış olmak için diye düşündüm.
    Kredi/mevduat oranını yükseltmek olabilir bilanco makyajı

Sayfa 165/1024 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •