Sayfa 87/777 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 689 - 696 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Galip dolari yine patakladi

2. yıllardan beri tektuşlar usd-try ye spek muamelesi çektikleri için tr de dolar tahmini yapmak rasyonel değil. birde buna son dönemde gerilla taktiği uygulayan bir takım yerli güçler eklendi sanırım. iş iyice değişik bir hal aldı.

dxy bazında ise 88 in altı kısa vadede yok diye tahmin edilebilir. ytd.

Dam üstünde saksağan..

Tipik 3. dünya kafası..bilgi yok, üretkenlik yok, tartışacak gücü yok..

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dam üstünde saksağan..

Tipik 3. dünya kafası..bilgi yok, üretkenlik yok, tartışacak gücü yok..
    bana cevaben ise, şöyle karşılık vereyim; üçüncü dünya ülkesinde üçüncü dünya kafasıyla düşünmek daha çok işinize yarar, emin olun

5.  Alıntı Originally Posted by chronical Yazıyı Oku

USDZAR 12,1150'den long açtım stop @ 11,80X, hedef 13,115X
    USDTL 3,765 long stop 3,72X, hedef 3,89X
    USDEUR shortlar ve GBPUSD longlar kapatıldı, hepsi flat..
    Kısa vade dolar SAT pozisyonları nötre çektim..
    YTD..
    İkiside stop oldu..1,2525 den EurUSD short açtım. Aynı zamanda 3,720 den dolar aldım..Bunlarda stop yok şimdilik..

6. http://www.kitco.com/news/2018-01-25...1PcZ2c.twitter

Without being specific, Draghi said the euro had risen partly because of "the use of language in discussing exchange rate developments that doesn't reflect the terms of reference that have been agreed".

Ufff özgür insanların,yaşamın, serbest piyasanın savunucusu ABD'nin Trump ile geldiği nokta..Kur savaşları, korumacı politikalar, sert mülteci politikaları.. Draghi de doğal olarak telkinde bulunuyor; Hayırdır kurlayı yukarı aşağı konuşmayacaktık, serbest dalgalandıracaktık, ne oluyooo ağam?

7. Dolarda 3.72 nin de altı görülmüş ama sert zıplamış 74 üstüne ne oldu öğleden sonra yoktum..

Nedir haber..?

8. Ölü kedi sıçraması

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolarda 3.72 nin de altı görülmüş ama sert zıplamış 74 üstüne ne oldu öğleden sonra yoktum..

Nedir haber..?
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 87/777 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •