Sayfa 496/964 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Birde değerleme haberi gelmiş. Arell bankın icra sürecinin iptali istenmiş. İlginç bir durum. Değerleme süresi dolunca icra
    İptalmi oluyormuş. Başka arkadaşlar yorumlar. Yukarıda başka biri de değinmiş bu konuya. Dediğim gibi kap haberlerini görmediğim için ne demek istediğini anlamamıştım.gerçekten ilginç. Şahsi fikrim yakında bir şeyler olacağı yönünde.

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Umarım herşey gönlünüzce olur. Ve herşey yatırımcı lehine olur. Bazı arkadaşların yaptığı mücadeleylde takdirle karşılıyoruz elbet.

İnanın benim ve bazı arkadaşımın lotların bir önemi yok.(tabi diğer yatırımcılar içim konuşamayız) Bunlara hakettikleri maddi ve manevi cezaları versinler yeter. Bir borsa bu kadar çirkefleştirilmesineb bu kadar kirletilmesine izin verilmemeli diye düşünüyoruz. Hatta bütün şirketlerine el koysalar biz lorlarımızdan bile vazgeçmeye hazırız

Bugünkü bildirimde spk nın davaya itirazı süreçte imiş, umarız dava tarafsız olarak ele alınır ve spk yada ve kuralları doğrultusunda en doğru şekilde sonuçlanır. Yatırımcılara için en önemli şey budur. İkincisi ise spk nında tespitleri dahilinde olan bu kadar çok sayıdaki yolsuzluktan hileden sonra devletin duyarlı olup şirket yönetimine el koymasıdır..)

Sadece bu ucuz düzenbazları mağdur göstermeye çalışan yorumlara, bu profesyonel hilebazları aklamaya çalışan yorumlara, veya bu sahtekarlık uzmanı adamlara dalkavukluk yaparak birşey elde etmeye çalışanların dedikleri veya demeye çalışıkları ucuzluklara tepkilerimiz oluyor, hepsi bu, ylne de surçi lisan ettiysek af ola!
    Düzenbazlık var mı var. Doğru. Ama gelinen noktada ne yapılabilir onun derdindeyiz biz. X kişisine atıyorum 15 yıl hapis + 100 milyon para cezası geldi diyelim. İyi güzelde bu benim paramı geri getirmiyor. sıkıntı burada yoksa kimse bunları savunmuyor.
    Sürç-i lisan ettiysek bizdende affola.

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Birde değerleme haberi gelmiş. Arell bankın icra sürecinin iptali istenmiş. İlginç bir durum. Değerleme süresi dolunca icra
    İptalmi oluyormuş. Başka arkadaşlar yorumlar. Yukarıda başka biri de değinmiş bu konuya. Dediğim gibi kap haberlerini görmediğim için ne demek istediğini anlamamıştım.gerçekten ilginç. Şahsi fikrim yakında bir şeyler olacağı yönünde.
    Hocam benim bildigim IIK ya gore icraya cikarilan gm icin iki yilda bir degerleme istenmesi gerekiyor. Iki yil dolmus demek ki muhtemelen icralarin devami icin aareal tekrardan degerleme yaptirtmasi gerekecek eeee sirket buna itiraz edecek derken zaman gececek.

Amac aareali sıkıstirmak.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam benim bildigim IIK ya gore icraya cikarilan gm icin iki yilda bir degerleme istenmesi gerekiyor. Iki yil dolmus demek ki muhtemelen icralarin devami icin aareal tekrardan degerleme yaptirtmasi gerekecek eeee sirket buna itiraz edecek derken zaman gececek.

Amac aareali sıkıstirmak.

Teşekkürler hocam. Pek bu konuda bilgim yok ama koskoca arell bank tr den bir değerleme şirketi ile anlaşıp
    Değerleme yaptırmamışmı.yani otel icradan satılacak sen eski değerleme üzerinden satışa çıkarıyorsun.banka olarak 2 kişi tutup değerleme yaptırmıyorsun.

5. Yada taktiksel olarak davranıyor banka. Eski düşük fiyat üzerinden bir an evvel satılsın gözüyle bakarsan böyle çuvallarsın.
    Kocaman kurumların düştüğü duruma bak.

Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Yada taktiksel olarak davranıyor banka. Eski düşük fiyat üzerinden bir an evvel satılsın gözüyle bakarsan böyle çuvallarsın.
    Kocaman kurumların düştüğü duruma bak.
    Söyle bir ihtimal olamaz mı ? Anlaştıkları için değerlendirme talep edilmemiş olamazmi?
    Bir bankanın avukatının böyle bir ofsayta düşüneceğini zannetmiyorum.
    Tabi yanılmak biz insanlar için her zaman mümkün
    Zaman herşeyin ilacıdır deyip bekliyecegiz herhalde

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Söyle bir ihtimal olamaz mı ? Anlaştıkları için değerlendirme talep edilmemiş olamazmi?
    Bir bankanın avukatının böyle bir ofsayta düşüneceğini zannetmiyorum.
    Tabi yanılmak biz insanlar için her zaman mümkün
    Zaman herşeyin ilacıdır deyip bekliyecegiz herhalde
    Daha geçen hafta yarı fiyatına satışa çıktı. Alan olmadı.
    Anlaşmış olsalar icradan vazgeçerdi banka diye düşünüyorum.

8. Hocam ilk satista demek ki sure dolmadi yani iki yillik sure...

Banka avukatlari ilk satista satilir diye dusunduyse yaptirmamislardir.

Eger ki anlastilarsa ki bence aareal bank minumum dusecegi rakami belirtmistir. Bundan sonrasi olmaz demistir. Sirketin icraatlarina bakarsaniz daha da indirim istedigi belli oluyor.

1 milyon euro indirse yaklasik 5 milyon tl yapar hocam...

Sirket hamle yapmaya devam ediyor bakalim sonu ne olacak. Ancak ortada bir yerde bulusurlar diye dusunuyorum.

Bunlar senaryo tabi... Anlassalar imzalar atilmis olsa ne icra ne de sirket bu sekilde aciklama yapmaz. Hadi sirket yapar desek aareal bu ise girmez hocam.

Minimum seviye sirkete bildirilmistir sirkette sinegin yagini cikarmaya calisiyor

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 496/964 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •