Sayfa 98/775 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 777 - 784 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by xxx_44 Yazıyı Oku
    Yerli otomobil in klimasinada talip olursa ki. Milli otomobile milli klima yakisir. Safkarin daha gidecek cok yolu var...

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Efsane olur vallahi ))

2. Safkar, yenilikçi uygulama peşinde

Ege’deki önemli klima üreticilerinden Safkar, uzman olduğu ticari araç klimalarının yanı sıra geliştirdiği askeri araç soğutma sistemleriyle de pazar payını genişletmeye çalışıyor. Şirket ayrıca 2023 hedefleri kapsamında geliştirilecek olan demiryolu taşımacılığında da ihtiyaç duyulacak binlerce vagonu soğutmaya talip olurken, bu talepleri karşılamak adına 2.5 kat büyümek için düğmeye bastı.* Safkar Genel Müdürü Nuri Ünver, şirket olarak sürekli gelişim anlayışını esas aldıklarını dile getirerek, klima sistemlerinin yanı sıra “özel uygulamalar” adıyla ambulans, askeri araç ve iş makineleri için de özel klimalar tasarlayıp üreterek rakiplerinden bir adım öne geçtiklerini kaydetti.**
    BURCU TANER İZMİR DHA

Safkar iki sandalye bir masa sirketi degil yatirimcilarin yuzunu guldurecektir umarim... YTD

3. Ky mallandı, orada şimdi spek malı almak için aşağı basabilir

VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Ky mallandı, orada şimdi spek malı almak için aşağı basabilir

Duserse bizde aliriz iyi olur bence cikarsada elimizdeki yeter

5.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Ky mallandı, orada şimdi spek malı almak için aşağı basabilir

bence siz burada beklemeyin boşuna , eğer illa ben düşecek kağıt istiyorum derseniz HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. burayı bekleyin , bence 2 liraya kadar salıcaklar bu hisseyi . Y.T.D

6. Hdfgs binin reklamını yapmaya buraya mı geldiniz ne üretiyor da Oraya gideceğiz bize ne safkar ile ilgili Bilgin ve yorumun varsa alalım

7.  Alıntı Originally Posted by ozyurtser Yazıyı Oku
    Hdfgs binin reklamını yapmaya buraya mı geldiniz ne üretiyor da Oraya gideceğiz bize ne safkar ile ilgili Bilgin ve yorumun varsa alalım
    Mert yurt un safkar ile ilgili paylasimlarini onceki sayfalardan takip edebilirsin bir arkadas dusecek dedigi icin hddgs yi bekle o dusecek dedi...

8. Pardon ben yanlış anlamışım kusura bakmayın

Sayfa 98/775 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •