Sayfa 27/1081 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    İzocam saatlik ne der üstadlar
    Berk hocam 6-7 yıldır yatan baba kağattlar cmbtn,aslan,İzocam,mrshll da hareket zamanı mı diyorsunuz.

2.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Berk hocam 6-7 yıldır yatan baba kağattlar cmbtn,aslan,İzocam,mrshll da hareket zamanı mı diyorsunuz.
    Spk kardeş bist 120 bin olmuş başka ucuz kalmış baba kağıt var mı senin takibinde olan hisse var mı....bizlerle paylaşırsan seviniriz....hareket zamanı derken onu hic bilemem...YTD

3. çok ters kağıt ama sıkıştı artık

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    çok ters kağıt ama sıkıştı artık

Selamlar, telefon dan bakiyorum. Hisse adi okunmuyor. Rica etsem ismini de yazarsaniz. Sevinirim . Teşekkürler. ..

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

5. Sacrosant beyi fazla meşgül etmeyelim. Bnimde bir çok senet var soracağım ama sormuyorum çünkü çok güzel açıklamalı hisseleri var. Onları takip ediyor ve geçmeye çalışıyorum. Dikkati dağılmasın ki daha güzel senetler bulsun bizlere. İşini bilen biri kafası başka senetlerle meşgül olmasın.

6. Üstad videolar çok güzel eline emeğine sağlık, samimiyet kokuyor, eksik olma

7.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Selamlar, telefon dan bakiyorum. Hisse adi okunmuyor. Rica etsem ismini de yazarsaniz. Sevinirim . Teşekkürler. ..

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
    KOZAA üstadım

Bist yarin acik ara yeni rekor yapar !!! Bankalar costuracaktir.
    YTD
    2023 sonu Bist 8000?

Sayfa 27/1081 İlkİlk ... 17252627282937771275271027 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •