Sayfa 9/38 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 300 madde; 65 - 72 arası.

Konu: SGK emekli maas vb sohbet....

1993 e nasil cekeceksiniz..
    yurt disi odeme ile tarih one gelmez ki.. (odeme tarihiniz sgk baslangic oncesi ise one alinir diye bir ibare mi var)

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ''gene olmadi sanirim siz SGK baslangic gununuzu 1995 te aldiniz ise bu 2020 de 25 sene doluyor ise bunu 14ay odeme ile one filan cekemezsiniz ki.. SGK lilik donemi 25 sene bu zorunlu...........''

1993 e çekince, 1993 teki kanunlara tabi olacam.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    1993 e nasil cekeceksiniz..
    yurt disi odeme ile tarih one gelmez ki.. (odeme tarihiniz sgk baslangic oncesi ise one alinir diye bir ibare mi var)
    aynen.....

anlaşmalı ülke olsaydı, işe başlangıç(giriş) 1979 olacaktı. çoooktaaan emekli olmuştum.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Harika bir sey ........ Kutlarim...
    Bir de yaklasik maasinizi alalim buraya..

https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/

aynen.....

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Harika bir sey ........ Kutlarim...
    Bir de yaklasik maasinizi alalim buraya..

https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/
    bende sizi KUTLARIM !

borçlanma, işi çok giriftleştiriyor, maaşı bulamıyoruz.

içerden birine hesaplattık 1.300 cıvarı dedi. asgariden.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Benim de su an 1200 civarinda gorunuyor, bir 600 gun daha odecem su andan itibareN..

bugun iki arkadasima baktirdim biri 2150 filan digeri de 3130 rakamlari var........

bende sizi KUTLARIM !
    borçlanma, işi çok giriftleştiriyor, maaşı bulamıyoruz.
    içerden birine hesaplattık 1.300 cıvarı dedi. asgariden.

6. duyduğum , yeni emekliler 1.000 tl altında kalıyormuş . ( asgariden)

ben de, bu şartlarla emekli olsam 1.000 tl alırım.

1993 yılı borçlanmam hesabı baya değiştiriyor.yukarı doğru.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    Bu 1493-1564 tl komik rakam adamın 5 çocuğu olsa , ev kirası çocuk okul masrafları elektrik su doğalgaz yeme içme mutfak masrafı nasıl yetiyor bu para?
    1) Birincisi sozkonusu emekli maasi yurtdisindan borclananlar icin gecerli yani benim gibi adamlarin zaten yurtdisinda bulundugu ulkeden bir emekli maasi olacak ekstradan.

2) Eger yurtdisi borclanmasi degilde normal emeklilik olsaydi daha yuksek maaslar sozkonusu olacakti ama sistemi oyle kurmuslarki borclanirken en asgariden borclanmak istiyorsunuz cunku %10 fazla emekli maasi almak icin 2 kati borclanma gerekiyor

3) 1500 lira cokta guzel paradir. Gidin Ege de sahil kasabasina yerlesin. Orada hayda hayda yeter

4) Neden boyle dusuk bir emekli maasini Kabul ettik. Cunku bu maasi almak icin 44 bin lira borclandim. 30 ayda kendini oduyor. Daha noolsun kebap ustu kadayif gibi maas

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Benim de su an 1200 civarinda gorunuyor, bir 600 gun daha odecem su andan itibareN..

bugun iki arkadasima baktirdim biri 2150 filan digeri de 3130 rakamlari var........
    2150 ve 3130 TL rakamlari sallama olamaz oyle bir sey

asgariden borclanan herkesin maasi asagi yukari aynidir oda asgari ucretin biraz ustu

sistemde maas gozukuyor zaten benim 1564 gozukuyor etrafimdaki herkeste ayni maasi aliyor

Sayfa 9/38 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •