Sayfa 421/948 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Abi ne dersin sılver , pazarlamayla birleşirse iyi olur diyorlar
    E tabi ki iyi olur
    Peki sizce birleşmeyi düşünüyorlarmıdır , yönetimdeki büyük patronlar
    Hiç merak etme onlar bizim gibi üç beş kuruşu idare etmiyorlar , koca silver' i yönetiyorlar
    Yani
    Yanisi şu ,Aklın yolu birdir
    Birleşirler diyorsun
    Evet de bu öyle bugünden yarına olacak şey değil , zaman ister
    Gene bana sabır diyeceksin de ben yaş alıyorum , gün yüzü görmek istiyorum artık
    sabır sabır sabır , zurnanın zırt dediği yer , bu birleşmenin yönetim tarafından konuşulmaya başlanması olacaktır. YTD

2. Ortak hisse satacagım diyor ,millet hisseye çullanıyor...enteresan ...
    @karahanager

3.  Alıntı Originally Posted by KARAHAN Yazıyı Oku
    Ortak hisse satacagım diyor ,millet hisseye çullanıyor...enteresan ...
    Şöyle bir vurguyla kabul edebilirdim,

Ortak hisse satacagım diyor ,ona rağmen millet hisseye çullanıyor...Vay be!!!

4. Abi büyük ortak mal satıyor , hisse yükseliyor ne iş anlamdık
    Bak bu konuda bir terübem var anlatayım. yıl 2006 bisaşı taşıyorum 1.30 .1. 50 arasında seyrediyor .1 yıl taşıdım bu süre içinde şirketin genel müdürüyle konuşuyorum ne olacak bu hissenin hali benim beklentim iyi olacağı yönünde , neyse biz muhabbeti ilerlettik, inanın o da benim gibi biçare sorular soruyor niye bizim hissemiz ucuz diye, sonra sıkılıp sattım , ve hisse 3/4 ay içerisinde 8 lirayı gördü., gerçi sonra fena patladı
    E bundan ne çıkarıyorsun
    Bir örnek daha vereyim sonra söyleyeceğim , hani şu benim aşkım bir önceki hissem varya onda bir arkadaşın milyon lot üzerinde malı var, benim gevezeliğimden arada bir sn. kitapçı0 bu hisse ne olacak diye soruyor.
    Eeeee , hala ne çıkaralım diyorum bir şey söylemedin
    Leb demeden leblebiyi anlamak diye bir deyimimiz var ya , genede söyleyim MEC' de ne yaptığını bimiyordur inanın abartmıyorum.

5. Üst üste 7.işlem gününü artıda kapattık. 2.25'ten başlayan hareket soluksuz bir şekilde 2.68'e geldi.

İzci'ye katılıyorum 2.50 - 2.60 arası alım noktası olarak değerlendirilebilir. Bu noktaya en azından bir kez daha çekilmesini bekliyorum.

Yatırım Finansman yabancı için alım yaptıysa harika bir pasta var ortada. Kılçıksız almış bugün.

Meç Delta üzerinden mal çıkmış olmalı. Hala hisseyi istediği kadar baskılayabilecek sayıda lotu var. Umarım böyle etliye sütlüye karışmadan az az çıkar mallarını.

Hedef büyük, yol uzun. Tüm ortaklara selam olsun, özellikle başlığa katkısı olan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by KARAHAN Yazıyı Oku
    Ortak hisse satacagım diyor ,millet hisseye çullanıyor...enteresan ...
    Bu keyifli zamanlarda burada böylesi bir üstad ile karşılaşmak keyfimi köpürttü. Sn. KARAHAN bu forumda yıllar öncesi ve yıllarca takib ettiğim bir ŞAHSİYET tir, ÜSTAD yorumlarınız varsa paylaşmanızı canı gönülden isterim.

7.  Alıntı Originally Posted by gogos Yazıyı Oku
    bu keyifli zamanlarda burada böylesi bir üstad ile karşılaşmak keyfimi köpürttü. Sn. Karahan bu forumda yıllar öncesi ve yıllarca takib ettiğim bir şahsiyet tir, üstad yorumlarınız varsa paylaşmanızı canı gönülden isterim.
    selamlar dostum arasıra sevgili forumumuzu gezerim...bu hisse ilgimi çekti ortak satışı dedik neyin nesi bakalım...iyide adam satamadı fiyat yukseliyor...endeks düşüyor fiyat yukseliyor...sanırım dedi bekleyelim bakalım ,elimizdeki altın yumurtlayan tavuğumu kesiyoruz yoksa

ilginç işler olacaga benzer...sahiplerini biraz araştırmak lazım...düzgün adamlarsa sıkıntı yok...değilse burada çok manevralar olur kısa vadede...uğrarım arasıra ...svg
    @karahanager

8. Bekleriz dostum KARAHAN. Sevgiyle kalın siz de.

Sayfa 421/948 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •