Sayfa 44/142 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon
Arama sonucu : 1129 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Metastock la ilgili herşey

Alıntı Originally Posted by mossin Yazıyı Oku
    selamlar, metastock 11 kullanıyorum3-5 yıldır.
    11 üstü kullanan varmı?
    11 de sadece günlük veri bakabiliyoruz. bana 5dk ve diğer dilimlerde lazım.
    ve metastock u online matriks veri veya finnet data ya bağlayabiliyormuyuz?
    End-of-Day kullanıyorsunuzdur...
    Pro versiyon ile 5dk ve diğer dilimlere de bakabilirsiniz...
    Online data saglayıcı ve Metastock Lisansınız olmalı...
    Matriks metastock datası Matriksdownloader ile veriyor ama online degil sanırım...
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

2.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    End-of-Day kullanıyorsunuzdur...
    Pro versiyon ile 5dk ve diğer dilimlere de bakabilirsiniz...
    Online data saglayıcı ve Metastock Lisansınız olmalı...
    Matriks metastock datası Matriksdownloader ile veriyor ama online degil sanırım...
    hocam pro yu indirdim yükledim fakat lisans bitme süresi istiyor sürekli. nasıl creak leyebilirim
    msdownloadrer var ama bahsettiğiniz gibi online veri vermiyormuş.
    matriks veri terminali var. ordan metastock aktarımı yapabiliyorsunuz 5dk lık dilimler halinde. metastock da resfresh yapmanız yeterli ekrana.
    eğer sistem sorunsuz çalışırsa lisanslı bi metastock alacam sanırım. test ediyorum şuan.
    formuller meta da sorunsuz çalışıyor fakat aynı formulleri matrikse yüklediğimde farklı sonuçlar çıkartıyor.
    matriks bu konuda güvenilir değil. uzun süredir test ediyorum.

hocam pro yu indirdim yükledim fakat lisans bitme süresi istiyor sürekli. nasıl creak leyebilirim
    msdownloadrer var ama bahsettiğiniz gibi online veri vermiyormuş.
    matriks veri terminali var. ordan metastock aktarımı yapabiliyorsunuz 5dk lık dilimler halinde. metastock da resfresh yapmanız yeterli ekrana.
    eğer sistem sorunsuz çalışırsa lisanslı bi metastock alacam sanırım. test ediyorum şuan.
    formuller meta da sorunsuz çalışıyor fakat aynı formulleri matrikse yüklediğimde farklı sonuçlar çıkartıyor.
    matriks bu konuda güvenilir değil. uzun süredir test ediyorum.
    Data kaynağı aynı oldukça programların farklı sonuçlar çıkartacağını sanmıyorum. MetaStock ve Matriks ayarlarının eşit olduğuna emin olun. Mesela Metastock Explorerin Load Options kısmını 1300 mü 32737 mi giriyorsunuz? Ya da farklı çıkan bir örnek verebilirseniz incelenebilir...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Data kaynağı aynı oldukça programların farklı sonuçlar çıkartacağını sanmıyorum. MetaStock ve Matriks ayarlarının eşit olduğuna emin olun. Mesela Metastock Explorerin Load Options kısmını 1300 mü 32737 mi giriyorsunuz? Ya da farklı çıkan bir örnek verebilirseniz incelenebilir...
    22 farklı indikatör ve ösilatörden oluşan bir algoritma üzerinde deneme yapıyorum.
    sonuçlar günden güne farklılaşıyor.
    kaldıki matriks yavaş tepkileri kötü geliyor bana. çizim konusunda çok daha üstün. o ayrı.
    load option ilk zamanlar minimumdaydı. şuan 1300.
    siz ne giriyorsunuz?

22 farklı indikatör ve ösilatörden oluşan bir algoritma üzerinde deneme yapıyorum.
    sonuçlar günden güne farklılaşıyor.
    kaldıki matriks yavaş tepkileri kötü geliyor bana. çizim konusunda çok daha üstün. o ayrı.
    load option ilk zamanlar minimumdaydı. şuan 1300.
    siz ne giriyorsunuz?
    Ben 32767 giriyorum. Eğer görüntülenecek bar sayınız 65500 ve explorer load options'ınız 1300 ise çizimle explorer arasındaki sonuçlarda fark görünür. 65500'e 32767 yapın ayarlarınızı, görüntü ile tarama arasında fark kalmayacaktır.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6. teşekkürler...
    bu creak olayını nasıl halledebiliriz bilgisi olan varmı

7. arkadaşlar kullanım sürem azalıyor pro yu yükledim. 5 dklık verileri msdownloader den manuel yüklüyorum.
    bi sorun teşkil etmiyor şimdilik. ileride onada bir bot yazarız sürekli 5 dk da bir güncelleme yapar.
    asıl sıkıntım lisans key i girdiğim halde kabul etmiyor meta11 pro.
    başka nasıl bir yol izleyebilirim?

8. ne yaparsam olmadı. bu hatanın çözümünü bilen varmı?

http://prntscr.com/i7vu3v

Sayfa 44/142 İlkİlk ... 3442434445465494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •