Teşekkürler sayın T/A...
Hayırlı akşamlar...
Hayırlı akşamlar... 👍 😃
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Abi merhaba,
sistemi anlamak için soruyorum,
dün işc 7,37 desteği ile tut konumundaydı,
bugün 7,99 kapanışta nasıl sat verdi?
Merhaba...
İşte bizim Sistem 'in farkı burada...
Tek bir şarta ve olaya bağlı değil. Daha önceleri çok yazdım. Fakat o yazılanları görememiş olabilirsiniz...
Destek/Direnç noktaları nihâî seviyelerdir. Bu seviyelere ulaşmadan da sinyal gelebilir...
Şimdi burada dikkat edilmesi gereken;
- Eğer Desteğin üzerinde SAT geldi ise (veya tüm SAT sinyallerinde de geçerlidir ama en çok üzerinde ise geçerlidir) sinyalin geldiği günün (yani bugünün) en düşüğünün veya kapanışının altında seyir etmedikçe ve kapanmadıkça pozisyon kapatmaya gerek olmayıp tuzak olabilir. Bu nedenle Sinyal geliyor ama takibi size ait. Bunu da otomatik yapabilirim ama yarın çok çok aşağılardan kapanıp da sinyal verdirirsem o zaman kaybınız çok daha fazla olur.
Yarın en düşüğün 2 kademe altına işlem görmeye başlayınca satabilirsiniz. Aksi halde tuzak ihtimalini düşünüp bekeleyebilirsiniz...
7.93 alışa geçtiğinde ve hemen toplarlanmayıp oyalanıp akabinde 7.92 alışta derhal senetten çıkılmalıdır. Diğer şartlarda riske girip beklenebilir.
Diğer bir strateji de yarın açılışta hemen açılışta satmak ve tekrar sizin sattığınız seviyenin ( muhtemelen 8.00 - 8.01 gibi) 2 kademe üzerinden yukarı çıktığında yeniden almaktır.
Burada takip edilecek strateji size kalmış. Ben ilk anlattığımı tercih ediyorum. Boşuna işlem yapmaktan kurtarıyor ve daha basit...
Teşekkür ederim ,
yarın diyelim ki yine 8 kapadı ,
sinyal artık ALMA olarak gelecek sanırım.
Evet öyle gelecek ama dediğim gibi bunu otomatik yaparsam çok geç kalınabilir. Fakat siz canlı canlı takip ederseniz müdahale hızlanır. Ben sinyali verdim ve seviyeler belli...
Bugünün en düşüğü artık yeni destek olacak. Buna göre takip edeceksiniz...
WM_Sistem 'in yeni versiyonunda bu duruma nasıl daha güzel bir yaklaşım olur düşünmek lâzım. Fikri olanların fikrini duymaktan memnuniyet duyarım...
İlk aklıma gelen Destek seviyesinin yeniden güncellenmesi olabilir...
Yer İmleri