hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
***SAFKR*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( Paylarýn Ýþlem Görmeye Baþlamasý )
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 06/12/2017 tarihinde izahnameyi onaylamasý
çerçevesinde, 10-11/01/2018 tarihlerinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzý
gerçekleþtirilen Safkar Ege Soðutmacýlýk Klima Soðuk Hava Tesisleri Ýhracat
Ýthalat A.Þ.'nin (Þirket) 9.000.000 TL tutarýnda artýrýlan sermayesini temsil
eden paylar, Kotasyon Yönetmeliði'nin 13'üncü maddesi uyarýnca kota alýnarak,
halka arz edilen 9.000.000 TL nominal deðerli paylar 16/01/2018 tarihinden
itibaren 1,98 TL baz fiyat ve "SAFKR.E" kodu ile Borsamýz Geliþen Ýþletmeler
Pazarý'nda, B grubunda sürekli iþlem yöntemiyle iþlem görmeye baþlayacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/653502
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Evet Sn. T/A þuan sakin bir görünüm olduðu için çok fazla el deðiþtirmiyor ama bir alýcýsý var bu da aylýk bakýlýnca daha net görülüyor, bu Yatýrým Finans yabancý bir kurumun ayakcýsýdýr yine, trend hýzlanýnca yada iþlem hacmi artýnca günlük takip etmek daha faydalý olur kanýsýndayým
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Üstadým çok teþekkür ederim...
Bu yardýmlarýnýza ne kadar müteþekkirim anlatamam. Bir de hisselerin durumunu takip etmek yükünden beni kurtarýyorsunuz. Vaktimi daha verimli kullanmamda çok faydasý oluyor...
Bu arada Veriler kýsmýnda inanýlmaz deðiþiklikler yaptým. Her birimiz bir ucundan tutunca benim yüküm de azalmýþ oluyor...
Veriler sayfasýný grafikleri güncelledikten sonra yenileyeceðim. Þimdilik eski versiyon devam edelim. Son kontrolleri yapýp veriler sayfasýnýn yeni versiyonunu yayýnlayacaðým. Þu anda grafikler güncelleniyor...
Veriler sayfasýnýn yeni versiyonunda birçok þifre var. Þifreleri çözmeye baþlayabilirsiniz...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
MRDIN için;
özür dilerim yanlýþ görmüþ olabilirim. 01-01-2018/12-01-2018 arasý alanlarda GLOBAL in elinde kalan net 1787 lot ortalamasý nasýl 5,652 olabildi. Hisse bu fiyatý hiç görmedi sanýrým.
Bu fiyata geldiðini hatýrlamýyorum.
Yer Ýmleri