İlginc yani..![]()
İlginc yani..![]()
Degerli hediyen icin tesekkur ederim..sayin ewp ..ozel ayrilmis zaman ve emek bizi duygulandirir..
dün iki grafik vardı, ilkinde pembe kutulara bakılmasını işaret etmiştim, en sondaki siyah 1 ve 2 etiketleri yani. sonra mevcut dalga apaçık görülsün diye şakşukayvade grafiği yolladım.
daha detaylısnı ise şimdi göndereyim dün akşamki datalarla. çıkış sürpriz mi benim için hayır.
bügünkü en düşük 147,000 pehh
dün niye yayımlamadım, bir önceki sayfada yanıtı var.
sonuç: market indicatore dayalı dinamiklerle çalışmıyor.
Üstat benim sayımda yukarı bir dalga daha görünüyor.
bunu asla bilemzsiniz, sadece varsayım ve tahmin demek lazımdır. topikteki son resme bakarsanız A var B var muhtemel C de 147 ile görüldü, fakat bugünkü hareket x de olabilir, üçgenin D dalgası da olabilir., yada buradan topuklayabilir. Ew de olasılık özellikle alt periyotlarda bitmez. tahminden ziyade dalganın bitip yenisinin başlayabileceği noktaları keşfetmeye odaklanmak dah sağlıklı.
10-12 yaşlarındayız. ankarada siyasal fakültesi var cebecide. fakültenin hemen yanında zerrin aydemir bülent figen han v.s. filmleri oynardı site sinemasıydı adı sanırım, çocuğuz diye almazlardı çoğu zaman, yada çift bilet keserdi şerefisizler. neyse parasını verir giredik içeri. mahalleden üst sokakta oturan bir çocuk vardı. çok etkilenmiş filmlerden. rivayet olurki banyoda aynanın karşısına geçip üf d.te bak diyerek. gerisi malumu aliniz.ne kadar dalga geçtiysek çocukla bir daha bizle konuşmadı. rivayet olur ki o kişi bu kişiyi çıldırtan kişi
Yer İmleri