Sayfa 32/218 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,086
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Burada kubun icinde baska bir kup varmis gibi gorunuyor. Bu 4.boyutlu sekli, 3.boyutlu kubu kagit uzerinde nasil 2.boyutlu gibi gosteriyorsak, aynen oyle acarak cizersek, iste o zaman anlasiliyor. Acilimini netten bulabilirsem eklerim buraya.

Yaliniz bu sekle uzun sure bakmayin. Bir fizikci 4 boyutlu bir oyun tasarladi ve bu isle uzun sure ugrasti. Neticede cildirdi, timarhaneden ciktiktan sonra bu isle ugrasmayin falan didiydi.
    bu işlerle veya benzerleriyle yogun bir şekilde uğraşanlar zaten başka şeylerle ilgilenmelerine gerek kalmıyacak kadar normal hayattan kopuyorlar... bilgilere teşekkürler cesarerimi topladığım bir gün bakmayı düşüneceğim...

Agam analiz için yazını defalarca okudum benim anladığım 4. Boyut fakirler icin uydurulmuş bir proje....hec pera harcamadan ne istersen hisset ...yok ole düzene ters ....Boşver agam biz fakir deeliz

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Agam analiz için yazını defalarca okudum benim anladığım 4. Boyut fakirler icin uydurulmuş bir proje....hec pera harcamadan ne istersen hisset ...yok ole düzene ters ....Boşver agam biz fakir deeliz

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ))))))))

4. Metin KÜLÜNK†@mkulunk

Sakin olun değerli Kardeşlerim
    Herşey kontrol altında
    Bir seyler donuyor...

5. MBerdibek†@m_berdibek
    Söylentinin çıkış noktası da bu: Toplu bir af tüfeği siparişi veriliyor bir yerden. Sonra da vaka şoförü üzerinden Melih Gökçek'e ulaşıyor.

6. Memet Aksakal†@aksakal_memet
    Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı bükülmez karakolu civarında PYD'nin kontrolü altındaki bölgeden açılan ateşle bir asker şehit oldu.

7. Memet Aksakal†@aksakal_memet
    Nöbetteki askere ateş emek çok açık aynı zamanda tehlikeli bir provokasyondur. Türkiye'deki referandum sürecinde PYD provokasyon peşinde

Memet Aksakal†@aksakal_memet
    PYD Kobani-Qamişlo arası bölgeye DEAŞ bahanesi ile Esad-Rus-ABD askerleri yerleştirdi, şimdi Afrine de yerleştirmek için provokasyon yapıyor
    Memet Aksakal†@aksakal_memet
    Saldırı sonrası TSK, PYD nokralarını ateş altına aldı. PYD Afrin bölgesinde sorun çıarıp oraya da RUS ve ABD güçlerini yerleştirmek istiyor

Sayfa 32/218 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •