Sayfa 442/852 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by atlardasever Yazıyı Oku
    Komik mi değil mi zaman gösterir bekleyip görücez. Kottan çıkamayacaklarını düşünüyorum. Zaten yüzde ikiden fazlası bi kaç kişinin elinde.
    Hiç hukuki yola başvurmadan temizinden fiyatı 15 lira üstüne çıkarsalar da helâli hoş olsun desek ne bizi ne kendilerini yormasalar....

3 kipa = 1 migros....

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by atlardasever Yazıyı Oku
    Komik mi değil mi zaman gösterir bekleyip görücez. Kottan çıkamayacaklarını düşünüyorum. Zaten yüzde ikiden fazlası bi kaç kişinin elinde.
    Günaydın,sanırım yanlış anlaşıldım.(4'lü rakamlara razı olmam anlamında yazmıştım.)
    Bende sizinle aynı fikirdeyim ve migros hissesi bekleyenlerdenim.Birleşme oranının adil olmasını bekliyorum. Hepimize hayırlı kazançlar olsun.

3. Sayın Ortaklar,
    Salondan bilgi paylaşımı yapabilecek var mı?
    E Genel kurulda sözle ifade edemediğimiz konuları genel kurulda dile getirecek ve tutanaklara yazdıracak kimse olacak mı?

4. Ben gidiyorum

5. Ortak soruları ben sorabilirim

6. Takas atabilecek varmı
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

7.  Alıntı Originally Posted by diagonal Yazıyı Oku
    Sayın Ortaklar,
    Salondan bilgi paylaşımı yapabilecek var mı?
    E Genel kurulda sözle ifade edemediğimiz konuları genel kurulda dile getirecek ve tutanaklara yazdıracak kimse olacak mı?
    Ben ve bir arkadaşım elektronik ortamda katılacağız...
    kaza bela olmadıkça...

....

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bak Tuncay beyim, sana iki çift lafımız var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var.
    Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana küçük yatırımcının hakkıyla oynamak?
    Yakışır mı bunca küçük yatırımcının hisselerini bedavaya cebellezi yapmak elinden ayak oyunlarıyla almak?
    Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin beş babayiğitten biri,
    Anlamıyor musun Tuncay beyim, bu küçük yatırımcılar haklarını istiyor. Ama ben boşuna konuşuyorum.
    Adaleti tanımayan adama, adaleti anlatmaya çalışıyorum.
    Seeen, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi Tuncay Bey!..
    Sen mi büyüksün?.. Hayır, biz büyüğüz! Biiiz, küçük yatırımcı! Sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç!
    Gözümüzde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil: Ne haklarımıza ne de hisselerimize hiçbir şey yapamayacaksın.
    Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin küçük yatırımcının haklarını. Çünkü bizler haklıyız ve haklarımız var.
    Bizler küçük yatırımcılarız haklarımız var. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?
    Dokunma artık küçük yatırımcının haklarına ver onlara haklarını, ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Çakallık yapma!
    Eğer küçük yatırımcının haklarını çeşitli ayak oyunlarıyla ucuzdan almaya kalkarsan biz, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan biz, küçük yatırımcı* hiç düşünmeden Adaletin kılıcınını ve küçük yatırımcının öfkesini üzerine akıtırız.
    Anlıyor musun dönüp arkamıza bakmayız bile!..

ironi = inori
    Öne çekelim...

Ölüm var ölüm gerek yok bu kadar atraksiyona...
    13,5 iyidir 15 daha da iyi...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 442/852 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •